• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,503
Koji bi novi kompresor preporučili za radionu, 100-200l, neki best buy? Vidim da su u Top alati dosta na popustu sad ovi Tagreed?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,752
Imam REM Power, bivši ElektroMaschinen, 200L, 316L/min, uljni dvoklipac, uzeo u Pevecu i ne žalim ni evra. Preporuka za njega. Sad ne znam za ove TopAlatne kakvi su.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,503
Ovaj ima 3 klipa, i 400 i nešto l i min snižen čak 45 %, sad trenutno nekavih cca 750 eura bi izašao što mi se čini dobra kupovina, ako netko drugi ima iskustva. Naravno primam još preporuka dapače.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,573
Ispod svake cijene, rekel bi podcjenjivanje :ROFLMAO:
Toliko vrede samo bitovi, još da su oni nerastavljivi... a oni i jesu jedino kaj mi se sviđa u toj garnituri, nekakvih 300-tinjak kuna je bila nova kad mi se nudila ali mi nije bila interesantna.
Bolje mi je žal kaj si nisam kupil još jedan kofer ali za stalažu mi ne treba više.

Najnoviji postovi

Na vrh