• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,701
Ne bih se složio baš s tim, privatno koristim Einhell već valjda 20 godina i jedino što mi je crklo je bušilica brushless nakon cca 9 godina stalnog korištenja a ostalo još sve radi a nije da se špara i ne koristi. Na poslu imam Makitu i Bosch, crna Makita smeće žešće od prvog dana, ručna lampa krepala nakon par dana, nije baš neko cvijeće na te novce. Reflektor od Makite je bio duplo skuplji nego moj od Einhella a ne koristimo ga zato jer slabo svijetli, nego mojeg Einhell a ili parkside. Nije da sad promoviram ili kudim nekog ali neki alati im cijenom ne opravdavaju u odnosu na ove jeftinije.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,820
Einhel akica s funkcijom cekica, umrla nakon 2mj, dobio novu, aku brujka nakon god dana stane, ako neizvadis bateriju nece krenuti, izgorio punjac, krepala baterija ( kad je isla na servis i kad su zamjenili novom punjac i baterija je ostala), kruzni laser crko, rezac plocica crko, ona ko hiltica crkla, jedino je ostao raditi jos mjesac za ljepilo..
Znaci krepalo je sve, sreca sta je sve u garanciji pa su zamjenili novim..
Tako da einhel sta se kupovao vise nebude.

Sve jos kuzim, ali kruzni laser nikak..zavrsio s poslom, izvadio baterije, spremio ga u onu futrolu, stoji na toplom, i na proljece mrtav.

Najnoviji postovi

Na vrh