Uspjel stavit slikeI sad nemogu postavit slike????,
Uspjel stavit slikeI sad nemogu postavit slike????,
Jel bi sad uzeo ovaj. Razmišljam a ti savjetuj.
![]()
VEVOR 8KW Diesel Heater, 12V/24V All in One Diesel Air Heater, Bluetooth APP Control, Remote Control and Display Screen, CO Alarm, Fast Heating Horizontal Portable Diesel Heater for Vehicles, Garage | VEVOR EU
Shop VEVOR 8KW Diesel Heater, 12V/24V All in One Diesel Air Heater, Bluetooth APP Control, Remote Control and Display Screen, CO Alarm, Fast Heating Horizontal Portable Diesel Heater for Vehicles, Garage at lowest price, 2-day delivery, 30-day returns. Shop now at VEVOR.eur.vevor.com
Koja gracioznost i ljepota. Mora da je sretan čovjek svaki onaj kome se takva ljepota šeće po vrtu.Ja imam s temua. Solar trail camera. Imam par komada i rade super
View attachment 85821 View attachment 85817 View attachment 85818 View attachment 85819
Ukokas to da se vidi pa posalji slike, itekako se priznaju na sudu.Te slike ti se ionak ne priznaju na sudu, osim ak ti ne trebaju u drugu svrhu![]()
Sliku kao dokaz dostavlja obučeno lice, o cemu se saćinjava zapisnik, pravi foto dokumentaciju, svaka fotografija se ovjerava pečatom, ispod ide opis šta ona predstavlja, mora postojati ko je sačinio i određene šifre predmeta. Takođe dok su postojali filmovi negativ se pakuje i čuva za potebu vještačenja ili daljeg postupka. Sve slike dobijene od uređaja koji imaju memoriju moraju biti izuzeti, mobilni telefon ili digitalni aparati. Nadzorne kamere se ne izuzimaju već se izuzima dio snimka sa zapisnikom, taj snimak prolazi kriminalističko tehnikču obradu i onda se dostavlja tužilaštvu. Ima tu još nekih stavki o kojima nemogu pisati. Sve je propisano kako se pakuje, zatim zapečati čuva do vještačenja. Od momenta izuzimanja svi koji vide taj dokument- sliku moraju biti upisani u zapisnik da su ( imali dodir) Ako o ovom malo razmisliš zato obična slika ne vrijedi, podložna izmjeni ili karikiranju.Te slike ti se ionak ne priznaju na sudu, osim ak ti ne trebaju u drugu svrhu![]()