• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,191
Jel bi sad uzeo ovaj. Razmišljam a ti savjetuj.

Svi su ti oni isti do zadnjeg šarafa. Centralna jedinica.

Imaš 2kw I 5 kw. 8kw je nešto što reklamiraju, ali troši više goriva i ne daje 8kw. Imaš puno mjerenja na youtubeu.

Uzmi najjeftiniji 5kw s opremom koja ti odgovara..
Kod mene već godinama radi bez ikakvih problema

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
147
Pozdrav kolege, jel ima tko neki savjet koju kameru za šumu uzeti?
Mislim na onu što se objesi na drvo i aktivira na pokret pa uslika/snimi to su mislim one lovačke kamere za divljač...imam jednog bisera što siječe i krade drva u mojoj šumi pa bih da ga uhvatim na djelu, siguran sam poprilično tko je al mi treba dokaz...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,922
Te slike ti se ionak ne priznaju na sudu, osim ak ti ne trebaju u drugu svrhu ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,191
Nisam uzeo 4g modele jer mi je to trebalo za životinjsku divljač.

Samo wifi model.

Pa se prošetam I pokupim slike.

A u traktorima što održavam rtk navigacije. Što je isti k.

Koristim A1 na bonove.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,066
Te slike ti se ionak ne priznaju na sudu, osim ak ti ne trebaju u drugu svrhu ;)
Ukokas to da se vidi pa posalji slike, itekako se priznaju na sudu.
Kad ih ti dostavljas onda ne vrijede. Kad tužilastvo po naredbi od tebe oduzme i priloži na sudu tad vrijedi. Mora imati način dokumentovanja i pravnu težinu.

• Like
Reactions: ZJ

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,066
Sliku kao dokaz dostavlja obučeno lice, o cemu se saćinjava zapisnik, pravi foto dokumentaciju, svaka fotografija se ovjerava pečatom, ispod ide opis šta ona predstavlja, mora postojati ko je sačinio i određene šifre predmeta. Takođe dok su postojali filmovi negativ se pakuje i čuva za potebu vještačenja ili daljeg postupka. Sve slike dobijene od uređaja koji imaju memoriju moraju biti izuzeti, mobilni telefon ili digitalni aparati. Nadzorne kamere se ne izuzimaju već se izuzima dio snimka sa zapisnikom, taj snimak prolazi kriminalističko tehnikču obradu i onda se dostavlja tužilaštvu. Ima tu još nekih stavki o kojima nemogu pisati. Sve je propisano kako se pakuje, zatim zapečati čuva do vještačenja. Od momenta izuzimanja svi koji vide taj dokument- sliku moraju biti upisani u zapisnik da su ( imali dodir) Ako o ovom malo razmisliš zato obična slika ne vrijedi, podložna izmjeni ili karikiranju.

Najnoviji postovi

Na vrh