• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,699
Ima.netko parkside glodalicu mozda? Uzeo je davno i stajala zapakirana, dns je konacno otvorim i vidim da nema onih sipki za montazu onog bocno dijela 1000030224.jpg
Ako netko ima da mi izmjeri promjer sipke...hvala

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,257
Imam potopnu pumpu u podrumu i živcira me što je svaki puta moram naginjati kako bi povukla vodu. Jednom mi se dogodilo da ju je plovak aktivirao i vrtila je tko zna koliko dugo dok nisam skužio. Ovo je druga pumpa koja se jednako ponaša. Ne znam postoji li koja samousisna potopna pumpa ili da jednostavno izbušim rupicu pri vrhu usisne komore kako bi zrak mogao izaći? Plastična je, nema veze što će tu malo špricati, a ne vjerujem ni da će se tlakovi značajno poremetiti, svakako fino nabija pritisak.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,699
Nije kvar u plovku...ona se aktivira nego ne povuce vodu...nznm zasto ali i meni se nekad zna dogoditi...kad je cijelo vrijeme u vodi nemam.tih problema...ali ako ostane bez vode pa ju stavis natrag u vodu onda zna.ne povuci...i jedino to pomogne,da ju nagnes i bas se cuje kako povuce...

Najnoviji postovi

Na vrh