B
Bobo
Guest
Bit ce ti neko natjecanje u oranju u Drenovcima sutra, no na to neces stici... Mislim da ces propustiti jako velik odaziv, jer je ipak Baranja najjaca po pitanju mehanizacije... A, eto, lijepo je otici i vidjeti.
Bobo kaže:A je li se to meni samo cini ili su zadnja cetiri reda u tablici nesto uzmuvana...
JD je u oba slucaja imao zahvat 180cm, dok je fendt imao zahvat 320cm... A tu mi nesto smrdi... Fendt mora potrositi vise, pa da nece, jer ima skoro pa duplo veci zahvat...
Deutz je poznat po niskoj potrosnji, i sadovi "doktori" idu dokazat da trosi vise od JD-a... Pa to nema nigdje!
bez namjere da branim ikoga od ovih tko je to organizirao..robert kaže:nemojte se zamarati,kad su te tablice za djeu iz vrtica.ko da su ih oni pravili,ocito je da je duh komunizma i nesposobnosti uvelike prisutan....
zato što se iz Novocommerca nisu pojavili,,zvona kaže:ali zasto su tu bili stariji traktori ( mislim na Jd koje sam vidio na slikama)
je da, pa nije ti u interesu napraviti na kraju isti traktor.. :?ROKI kaže:A predložio bih i što sličniju težinu i opremu.