Jel se bar dalo izvuc iz izjave jel se mozemo nadat jos kojoj kapljici ili je to sve???
Osim što je isplaćeno manje milijardu, još usto smo zatvorili sve robne burze. Stao otkup koštićavog voća a još nije došla kasno ljetna proizvodnja, srušena cijena pšenice na burzama, suncokret će biti sa rekordnim prinosima zatovrit će se burza. I o ćemu mi tipkamo? Koji seljak ne radi? Što su to uzalud poticali. Neka oni uvedu fiskalizaciju mlinova na način da izgrade mlinove i silose, e neka onda vide tko krade na milijarde!!! Smeće jedno faši...
I o ćemu mi tipkamo? Smeće jedno faši...
Osim što je isplaćeno manje milijardu, još usto smo zatvorili sve robne burze. Stao otkup koštićavog voća a još nije došla kasno ljetna proizvodnja, srušena cijena pšenice na burzama, suncokret će biti sa rekordnim prinosima zatovrit će se burza. I o ćemu mi tipkamo? Koji seljak ne radi? Što su to uzalud poticali. Neka oni uvedu fiskalizaciju mlinova na način da izgrade mlinove i silose, e neka onda vide tko krade na milijarde!!! Smeće jedno faši...
Samo kada imamo duplo jeftinije nego u trgoviniinlove):Još nešto! Jel ste vi čuli da itko ikada hvali poljoprivrednika?
Pa navodno su mljekari dobili 300-400 kuna po hektaru zemlje, to je 1000 kuna manje nego što su dobili ostali, da imam 100 hektara zemlje i 100 krava već bi parkirao traktor negdje ispred Sabora, naši ljudi su kamilica.