M
MOCO
Guest
ja sam stvarno vjerovao u tu isplatu, mislio sam isplatit smjesu što sam uzimao za krave jer zbog šugavih aflatoksina u mlijeku nesmijem svoje hranit
I ja sam očekivao isplatu, i nevjerujem da je neće biti...
Pa šta ovi vođe čekaju? Ono, treba nešta poduzeti.
Ali gazda Jako vidi poljoprivredu kao unosan posao.
http://www.vecernji.hr/biznis/vinog...adovoljstva-ali-velikog-profita-clanak-576836
A to kaj veli da su vise isplatili znaci da nam valda i za sljedeću već mora uzeti.
whew):
ma ne fric nego ćemo i ono što smo ove godine dobili morat vratit Linetu i kompaniji jer tko će se ovoj državi skinuti sa tereta nego glupavi seljaci oni će šutit a mi ćemo im malo po puno uzimati i davati za aute brodogradnju za kupovinu todoriću i ostalima raznih firmi za jednu kunu i da ne nabrajam. J..OTE pa te firme jeftinije i od kile pšenice za ne povjerovati .VEĆ SAM OD OVIH TRAKAVICA OD POTICAJA DOBILA ptsp samo ne znam od koga da idem tražiti mirovinu ne spadam ni u jednu kategoriju ni crvena ni plava.(osim što sam plavuša )ĐURO POZDRAV:fiery:
Sad pričao sa gosp. Brlošićem.
Kaže da je mistar rekao da će sve isplatit do 30.06, tako je i bilo.
Više neplaniraju dati i čeka se da žetva bude gotova pa će se sastati udruge da vide šta napraviti.
Ugl, kaže da i prilikom organizacije prosvjeda nitko se neodazove pa i to onda nema smisla.
Eto inf iz prve ruke.
Najveći problem je što za dizanje tužbe treba dobar odvjetnik a oni brane ekipe kriminalaca i političare sa debelim računima,mi smo presiromašni,ja osobno sad budem nastojao što manje dati u proračun,pa kad vlast može đonom po meni ,ne budem im ostao dužan,sve prodajem na crno a slavek nek se napuši trave,jakovinu možda tko negdje strese iz cipela:icon_madu::icon_madu:
Sad pričao sa gosp. Brlošićem.
Kaže da je mistar rekao da će sve isplatit do 30.06, tako je i bilo.
Više neplaniraju dati i čeka se da žetva bude gotova pa će se sastati udruge da vide šta napraviti.
Ugl, kaže da i prilikom organizacije prosvjeda nitko se neodazove pa i to onda nema smisla.
nažalost to je istina
neka požure sa tim sastankom i poduzmu nešto
biće nam jako drago ako saznaš još koju informaciju iz prve ruke da je podjeliš sa nama