Zanimljivo kako nam nisu rekli da se vlada rh obvezala do 80% svo udjela isplatiti umjesto 100%
bolje im je prešutjeti da se ne diže galama? i ne to, neg se ovaj cigan hvalio kako će isplate biti na razini prošle godine, na kraju 20% manje.
meni je zanimljivije kako oni sebi ne skinu plaću 20%
Pa dosta nas je sad dobilo ispod 1400.Bome, da nismo usli u Eu mislim da ne bi imali vise od 1400 kn/ha poticaja, puno sam i rekao...
Proracun za poljoprivredu je ove godine veci nego prosle godine a poticaji nam manji???
Sta reci???
Meni se cini da je lazovina bio bolji a onaj sto je gulio krompir jos bolji...pa sve se mislim da se bojim da nam smjene o og latino-hrvata...tko zna tko dolazi poslje njega?
Zašto i mi ne bi onda zakup državnog zemljišta jednostavno platili neki postotak manje???!!!
Problem je u tome što oni kažu da je proračun za poljoprivredu veči,pa to ljudima preko medija izgleda u negativnom kontekstu za nas seljake ,a problem je u tome što su zaboravili napomenuti da im je administracija povečana za stotine novih sisavaca proračuna koji žderu i našu sirotinju.
A imaš li ti informaciju hoćemo li imati vladu i državu jer kako jekrenilo možda budemo CROATIA GMBH?:icon_fU:imam informaciju poticaj za 2017 ide u punom iznosu