Dragi gosp. Bukovac,
Ovim putem se javljam na Vas natjecaj u nadi da cete me zaposliti kao Vaseg savjetodavca... No da ne serem dalje.
Nisam rekao da bijedno cekate poticaje i da ste nist koristi. Doduse, svatko cita ono sto zeli procitati i cuje sto zeli cuti.
Samo mi je smijesno da se ljudi zale po forumu kako nisu dobili novce, a rade sve po slovu zakona itd...
Jel ti nije isplaceno? Digni dupe, odi u agenciju i pitaj gospona upravitelja da koji se ***** desava, gdje su novci namjenjeni za poticaj gospodarstva Nikole Kitića?
Nitko ovdje ti ne moze izracunati koliko poticaja trebas dobiti, niti zasto nisi dobio i zasto ti je poticaj za koke hrvatice odbijen...
To treba fino otici u agenciju i tamo vidjeti sta i kako, a to Vase(opcenito) zvanje na telefon gdje se javi gđa. Mirka i kaze, pa bit ce ovaj tjedan je s oprostenjem golo gov*o.
Ja se ne sekiram za poticaj, kada dode, dode. Ne provjeravam koliko mi treba biti isplaceno niti me zanima, jer mi se ne da zamarati s necim na sto nikako ne mogu utjecati.
Ne kazem, sreca moja pa moje gospodarstvo klapa bez kredita i zaduzenja, ne mogu se staviti u tudju kozu kao niti netko drugi u moju.
Ali kljucno je toto da "kakanjem" po forumu necemo niti ja niti bilo tko drugi dobiti uplatu, niti ce nam poticaj magicno narasti...