Sam400kn
Evo sIjelo 115 kn/ha osnovno nema više panike
Sam400kn
Evo sIjelo 115 kn/ha osnovno nema više panike
i ja se pitam?kaj da si za to kupim?wc papir i njima odnesem,da ne seru uokolo?j...ih takva uplataKakve su ovo zajebancije 79kn za osnovno po ha...
zašto ona tablica za isplatu,javlja grešku?skužili su da bumo skužili?Rekli su da je većina ispl u 11 mj sto se odnosi na EU dio tako da je ovo razlika i još nacionalni koji oni još uvijek ne znaju koliko ide..eto šta reci..
Meni nije osnovno sjelo vec placanje korisno za klimu i okolis tj zeleno i to 440 kn za 6 haI meni 103 kn/ha za osnovno...u 11 mj.mi je za osnovno sjelo 500 kn/ha...sad mi nije jasno
Ja gledam zato sto cekam te novce za dalje ih uplatit...a tema je ovdje na forumu isplata poticaja pa kome se ne svidja nek ne prati...pozdravSvaki put dok krenu isplate postavljaju se ista glupa pitanja i daju isti glupi odgovori.
Najvjerojatnije bude ova isplata isla u dvije tri ture, pa se onda nakon par dana sve zbroji. Ja nikad ne gledam jel kaj sjelo ili nije, dok dode mjesecno izvjesce iz banke onda vidim jel su bile kakve uplate.
Svaka čast na odgovoru.!Ja gledam zato sto cekam te novce za dalje ih uplatit...a tema je ovdje na forumu isplata poticaja pa kome se ne svidja nek ne prati...pozdrav