I nama danas prikazano također u kontroliU kontroli sam, a danas mi je tek prikazana konvergencija u agronetu..
Jel vama kojima je isplaćen poticaj prošli tjedan bila prikazana kovergencija il nije ?
U kontroli sam, a danas mi je tek prikazana konvergencija u agronetu..
Jel vama kojima je isplaćen poticaj prošli tjedan bila prikazana kovergencija il nije ?
I nama danas prikazano također u kontroli
Nama izašli na teren krajem 10 mj kasnije tražili još neku dodatnu dokumentaciju poslali mailomKako znate da ste u kontroli? Dobijete to pismeno ili? Nikad još nisam bio u kontroli pa me zanima. Hvala unaprijed na info.
Kad su vama bili u kontroli i jeste dobili avans?Pa kod mene je bio čovjek iz agencije večer prije me je nazvao i pitao me jel mogu bit s njim, ako ne kažee ide sam obići sve ar kod parcele i pogledati gdi je blago, al ja sam bio kući, dočekao ga pokazao dokumentaciju, pokazao blago, i išao s njim na parcele, on je sve poslikao, napravio zapisnik, ja potpisao, i zdravo, nakon cca 1,5 misec mi je došlo riješenje o kontroli, u kojem piše da mi se ovu godinu u prijavi na uvažava jedna livada jer nije bila pokošena, al nije neka površina, i to je to.