Možeš dobiti žuljeve, grbava leđa..ako je dobra trava, najčešće dobiješ sjenoOprostite dali neko zna dal se kaj može ostvariti na eko košnju trave? Dal se kaj dobiva?
Za sve možeš dobiti novce i ništa se ne dijeli šakom i kapom, sve treba odraditi. Kao što smo ti rekli, sakupi preko 1ha zemlje, otvori OPG, prijavi se za poticaje i beri šakom i kapom. Ako nisi zaposlen plaćaj doprinose a ako jesi bolje za tebe. Za sva pitanja koja imaš ima odgovora u drugim temama i imaš apprrr, a ako ne možeš nać odgovor pitaj al u drugoj temi. Nijednom tvom pitanju nije mjesto u ovoj temi.
lp
Moram se raspitati kak i kaj, nebi više svoj bentin trošili nego sa kosom kosil ak mogu kaj dobiti na osnovu toga.Za neke mjere je bitno kak kosiš a to je od sredine prema van da ne ozljedi kosca🙃
Projdite kroz pravilnike a kosiš malo kasnije da se sve prije mirno razmnoži.... Ima celo brdo toga. Sve za ekofuk očuvanje eu.
Moj savjet-drzi se svog posla i nemoj se upustati u cari poljoprivredePa pitam kad neznam, velim ti meni niko niš ne daje nego sve sam kupujem, a tu čitam za sve se daje poticaj, pa bi i ja tak probal, ak svi zakaj ne i ja. Zaposlen sam, i imam oko 4 i pol hektara zemlje kaj kosim samo manje više, sad gledam ak mogu kupiti kravu od poticaja i raditi doma sušene sire sa egzotičnim voćem. Za početak jednu kravu bi kupil.
Moram se raspitati kak i kaj, nebi više svoj bentin trošili nego sa kosom kosil ak mogu kaj dobiti na osnovu toga.
Pozz
Meni se majka išla ispisivat iz OPG-a pa saznala da mi mora dati zemlju u zakup ,
da bih dobivao poticaje
pa sam to išao obavljat i onda paf korona i nisam odnio papire do Ozaljske 10.
Sad planiram ići sutra da ubijem dvije muhe odjednom jer moram još u Vinogradsku.
Zna tko jel se treba naručivati ili samo ušetaš u zgradu kao i prije ?
Gracias!
zato jer su proizvodi ispod svake cijene i nemozes nista zaradit ako i zaradis vec ti netko to pokupi tak da ti je to rupa bez dnaZakaj?