• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

bilogorec

Aktivni član
Tu od
25 Sij 2018
Poruka
107
za krave dojilje bilo prošli tjedan, barem meni

Posljednje uređivanje od moderatora:

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
287
Koliko vam je isplaćeno za osnovno po ha ove godine? Meni prošle 154 EUR/HA, a ove samo 128 EUR/HA!!??

U agronetu nema vrijednosti prava za ovu godinu a za prošlu je bio 165 EUR/HA....zar nebi ove godine trebao biti 169?

Oberryme

Novi član
Tu od
4 Sij 2021
Poruka
12
Koliko vam je isplaćeno za osnovno po ha ove godine? Meni prošle 154 EUR/HA, a ove samo 128 EUR/HA!!??

U agronetu nema vrijednosti prava za ovu godinu a za prošlu je bio 165 EUR/HA....zar nebi ove godine trebao biti 169?
128 EUR/Ha za sad, ali prošle godine su isplate išle i u poravnanju. Vjerojatno bu tak i ove godine.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh