Hvala vam na informaciji... Jeste li vi dobili poticaj?Najbolje da nazovete 01/6002-774 vezano za kontrolu, tamo bi vam trebali reći vezano za sankciju i kad bi trebali dobiti...
Izašla je kontrola na teren,obišli sve parcele koje su upisane za poticaj i samo nam poslali izvještaj da su bili 🙄🤣
Jeste li rijesili sto?? Isti slucaj, ukupno u preplati, a po jednoj stavci u minusu jer kako meni racunovodstvo objasnilo u isto vrijeme dosao racun za napatu a oni trazili povrat,Provjerio. Bio sam 2566 kn u zelenom. Za prigovor trebam sluzbenu ispravu.. sad ce zena do porezne
Prvi AprilJoš sam toliko mamuran da sam stvarno otvorio račun da pogledam.
I onda razmišljam pa kako to da su nekom u subotu uplatili 😂😂😂...
U agronetu otvori ruralni razvoj zatim odluke(u desnom gornjem kutu)Kako prihvatit mjeru 22? Dobili potvrdu da nam je zahtjev prihvaćen šta dalje napravit da bi jednog dana dobili tu isplatu..
Preuzmi i prihvatiU agronetu otvori ruralni razvoj zatim odluke(u desnom gornjem kutu)
Preuzmi i onda prihvatiKod mene ima samo preuzmi, u prozoru prihvacanje nema nista..
1. April... treba čitati do kraja tekstUvode se nove kontrole zemljišta - APPRRR kupuje flotu dronova
Dronovi će letjeti iznad naših njiva, svaka parcela označena žutom bojom u AGRONET-u bit će detaljno ispitana, a u slučaju nepravilnosti poljoprivrednik će ostati bez potpore. Odnedavno je uveden monitoring – sustav satelitskog praćenja aktivnosti na poljoprivrednim površinama diljem Hrvatske...www.agroklub.com