• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Janko

Član
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
46
Mi bi po našem izračunu trebali dobiti još nekih 700kn/ha. Što ispada da nije isplaćeno oko 40% iznosa kako je bilo unazad tri godine. Nažalost do sada ni lipe od tog preostalog iznosa :confused:

Gocy

Aktivni član
Tu od
17 Stu 2018
Poruka
99
Pozdrav moji dragi poljoprivrednici,poljoprivrednice i kolege,posto sam nov u svemu ovom interesira me sljedeće.kad se ulogiram i idem tamo da vidim koliko sam dobio za 2018 god tamo je navedeno sigurno 15 000.kn manje s tim da mi je za eko isplačeno samo 3900kn.ja vam se zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru.pozzzzz👍

Gocy

Aktivni član
Tu od
17 Stu 2018
Poruka
99
Pozdrav moji dragi poljoprivrednici,poljoprivrednice i kolege,posto sam nov u svemu ovom interesira me sljedeće.kad se ulogiram i idem tamo da vidim koliko sam dobio za 2018 god tamo je navedeno sigurno 15 000.kn manje s tim da mi je za eko isplačeno samo 3900kn.ja vam se zahvaljujem na bilo kakvom odgovoru.pozzzzz👍
Ps.samo da se navedem da su mi rekli kad smo ih zvao da mi do sad isplačeno ok 44.000kn a u prijavi u APPRRR fali tih gore navedenih 15.000kn

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
30.06.bi agencija morala svima poslati odluke, koliko je kome isplaćeno, a mislim da do tada bi svi cjelokupni iznosi za 2018 morali biti isplaćeni u punom iznosu

đovani

Novi član
Tu od
10 Velj 2019
Poruka
10
jel zna ko da li će biti još kakve siće,prema odlukama za 2017 i privremenoj za 2018 isplaćeno mi je 15 000 manje

spyder

Član
Tu od
18 Ruj 2008
Poruka
325
meni je sve u prijelaznom, posto sam imao kaznu prije dvije godine a nemogu nikoga dobit gore

Janko

Član
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
46
Neznam što se događa,isplate kod nas nema! Trebamo dobit još popriličan iznos. Jel itko išta dobio? ? Pronašli smo na internetu koliko nam je odobreno ali novaca nema :(:mad:

spyder

Član
Tu od
18 Ruj 2008
Poruka
325
n kod mene, zvao sam danas agenciju, provjeravaju kao jel se smanjila površina pa bi sljedeči tjedan opet pustili dio, ali ne sve

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh