Komer, vjerovatno ti nisu upisali nove površine iz nekog razloga jer oni gore to sve tak nemarno odrađuju i neda im se, a nedaj Bože da je gužva. Neznam kam ideš tj. di ti je ured, ja sam u Zagrebu, zagrebačka županija. Ugl. kad dođem tam, i pitam nkj, svako ima drugu priču kaj se tiče upisa zemlje. Nakon 10.puta sam konačno naletel na jednog čovjeka koji zna svoj posel, ove babe sve kaj tam delaju nemaju pojma. Uopče mi nisu htele upisat zemlju koju obrađujem jer kao nije referenta godina, i tak tri godine mi več govore. Kad sam srel konačno tog covjeka kaj radi gore i sve zna, on mi je rekel da se zemlja može upisat i da nebum dobil poticaj, ali budem dobil plavi dizel. A ja već tri godine se snalazim za naftu na razne načine od prijatelja koji imaju viška samo zato jer babe neznaju svoj posel. Imam upisano 15hektara a obrađujem oko 30hektara, sve sijem i nemam ugara, al njih ne zanima to kaj ja nemam dosta plavog dizela... to je samo jedan od primjera a sličnih sitvacija ima još da sad ne nabrajam
Baba, jel ti radiš radi poticaja ili? Da ne svatiš krivo, lijepo je dobit poticaj, ali da se i bez njega zaradit ako delaš kak treba... Da sam čekal poticaj nebi nikad ni delal poljoprivredu... Povečavam zemlju naovisno o tomu jel referenta godina i jel bum dobil poticaj.. i ove godine bum povečal iako su mi smanjili poticaj i nisu mi dvije godine isplatili puni iznos kak su poslali da trebam dobit... ak bumo računali na njihova obečanja nebumo niš nit radili niti zaradili...