Svaka vam je riječ na mjestuPooolako,rano je još...nisu ni gablec obavili. Uz svu modernu tehnologiju za plaćanje,jedino muktašima treba cijeli dan za uplatu. Obično ljudi vide uplatu nakon max 2 h
Svaka vam je riječ na mjestuPooolako,rano je još...nisu ni gablec obavili. Uz svu modernu tehnologiju za plaćanje,jedino muktašima treba cijeli dan za uplatu. Obično ljudi vide uplatu nakon max 2 h
Čeka i on poticaj da plati 😅Ja bi te poticaje ukinula,al' ozbiljno. Nek budu realne cijene i plaćanje max tjedan dana. A ne da mi kupca zovemo tri puta,da plati tele koje je uzeo prije mjesec dana. Jedno tele. Jel to nije sramotno?
Ja bi te poticaje ukinula,al' ozbiljno. Nek budu realne cijene i plaćanje max tjedan dana. A ne da mi kupca zovemo tri puta,da plati tele koje je uzeo prije mjesec dana. Jedno tele. Jel to
Pa zasto dajete robu bez novaca?? Kakve to veze ima s ukidanjem poticaja. Bavim se prodajom teladi vec godinama i nikada nista nisam prodao bez da mi se odmah plati.Ja bi te poticaje ukinula,al' ozbiljno. Nek budu realne cijene i plaćanje max tjedan dana. A ne da mi kupca zovemo tri puta,da plati tele koje je uzeo prije mjesec dana. Jedno tele. Jel to nije sramotno?
Onda ne živimo u istom svemiru.Pa zasto dajete robu bez novaca?? Kakve to veze ima s ukidanjem poticaja. Bavim se prodajom teladi vec godinama i nikada nista nisam prodao bez da mi se odmah plati.
Prijatelju nije tema tele ako ti poticaj netreba nemoj prijavljivat poticaj a ako ti cijena teladi paše super za tebe jer cijena teladi ne prati cijenu troškova ako misliš da sam u krivu uzmi papir i olovkuJa nemam nista od toga da sad tu lazem. Ne znam gdje vi zivite, ali kod nas se telad prodaje odlicno i svi sve uvijek prodaju, samo ako roba valja.
I opet pitam, kakve to veze ima s poticajem??!
U pravu si da nema poticaja nebi bilo seljaka samo mega firme a stanje u poljoprivredi je takvo da ja uz svoju zemlju i stoku idem u njemacku radit da bi prezivio mislim da ce ova situacija pokazat da ce nas svake godine biti sve manje. U mojem selu je bilo oko 100 mljekara a sad nas je deset i to je pitanje do kad cemo moci radit, situacija je kriticna.Gospođa je napisala da treba ukinuti poticaje. Ja je pitam kakve veze ima isplata poticaja s tim sto ona 1 tele prodaje bez novaca. Dapace, smatram da nema poticaja, vrlo malo ljudi bi se bavilo poljoprivredom i nebi bilo isplativo. Ocito onda oni nesto krivo rade.
Nije bilo do kraja za mlijecne krave, krave u proizvodnji mlijeka, tovna junad, preraspodijeljeno plačanje, proteinski usjevi, osnovno hr i zeleno hrNismo dobili sve ni za krave ,proteinske usjeve uopće ništa. Ja sam isto danas zvao i kažu do 30.06.A ministrica je negdje komentirala da će proteinski biti isplaćeni u 5mj.
Kada vam je bilo zeleno?Što oni uopce jos imaju isplatiti,,,ja vise pojma nemam,,,zeleno i osnovno je uplaćeno,,,sto jos?