Provjerio sam račun i nema ništa 😁Započela isplata preostalog iznosa izravne potpore i IAKS mjera - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Započela je isplata preostalog iznosa izravnih plaćanja i IAKS mjera ruralnog razvoja. Na račune poljoprivrednika uplaćuje se preostali dio potpore zawww.apprrr.hr
A koliko sam ih zvala ne vrijedi, bila sam kod njih u agenciji na popisu sam za kontrolu a kad će doći neznam... Jer u sisačkoj županiji gdje sam ja su povećane kontrole s 200 opg-ova na 400.. tak su mi u agenciji rekli a njih je samo troje kontrolora... Mislila sam mozda uplate avans pa onda dođu al očito ništa od toga... Jer nisam još ništa dobila na račun .. a vidim da su neki koji nisu avans prije dobili sad su dobili pa mi nije jasno...Iskreno što reći ne znam, morate biti dosadni agenciji da saznate...a ove kontrole za Baranju ima samo do kraja godine, na njih 4.
Možda,pitala sam ih je li im bila kontrola al nisu ništa odgovorili pa neznamMožda im je kontrola prosla