• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

đovani

Novi član
Tu od
10 Velj 2019
Poruka
10
Kod mene danas jedna uplata za osnovno. Bio sam u kontroli i u 12 mjesecu dobio avans i sad prvu uplatu ove godine.
 

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
35
A sto bi tek trebali reći mi kojima još ni avans nije uplaćen.. Gdje su nasi novci završili i što oni uopće rade kad godinu dana nisu u stanju provesti kontrolu, a već se upisuje novi poticaj.
Ee tako je slažem se sve sto ste rekli... ni meni još ništa nije uplaćeno nit kontrola dolazi nit se najavljuje... Do kad mi da čekamo?
 

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
563
Nema love u agenciji. Čim im iz proračuna kapne uplatit će nama (ali tek kad sebi isplate plaće i Božićnice), pa ipak o njima ovisi poljoprivreda, oni su ti koji stvaraju i proizvode kako bi ljudi imali šta jesti.
 

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
163
I meni je došlo izvješće o kontroli prošli tjedan, SAD me zanima da li se mora čekati da prođe rok žalbe od 14 dana da krene isplata? U slučaju da se žalim kako onda ide, da li isplaćuju poticaj bez obzira na uloženu žalbu ili ne?
 

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
391
bukovac@ najbolje da ih nazovete ili napišete mail. Iz vlastitog iskustva znam, jedne godine ,njihovom greškom nismo dobili za soju,izgubili su dokumente ,svi su nam rekli da se ne žalimo. Jer tek onda se sve zaustavlja.
 

Apli

Aktivni član
Tu od
19 Tra 2021
Poruka
121
Po stoti put,,,mozda ispadam glup,,,,sto jos imaju isplatiti (za stočare)pitam?
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh