• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
583
Pisao sam poljoprivrednoj komori. Kažu da su poslali upit apprrr- u šta je s monitoringom jer članovi imaju dosta primjedbi na monitoring. Uglavnom rekli su da će me pismeno izvijestiti kad dobiju očitovanje. Malo morgen će dobiti očitovanje od uhljeba

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kad monitoring postane automatiziran tog kak ga zoveš uhljeba više neće trebati..pitam se ..pitaj se ?
Slal budeš email stroju..i govorio budeš da je prije bilo bolje.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
Mislim da je monitoring upravo u testnoj fazi...on farba parcele,mi lajemo na mjesec,i tako će bit dok "maleraj" ne proradi kak treba..

vigor

Član
Tu od
19 Svi 2017
Poruka
60
Ne trebate uopće zvati niti se brinuti. Ako nešto ne štima, zovu vas. Samo opušteno, nek se boje izmjenjuju, tako je svima
Nije točno, onima koji su dobili obavjest da ne provode poljoprivrednu aktivnost, a ne odustanu od potpora pitanje je što će utvrdi "ekspertnom" procjenom . A kako kažu dobiti ćete izv

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
E sad treba utvrditi zašto je netko dobio obavijest.

Ako nije na vrijeme odradio što se od njega traži, a lijepo piše od kojeg do kojeg datuma, kada satelit uslika, ne pita te netko jesi to odradio sutradan ili nakon mjesec dana, pitanje je zašto nisi do zadnjeg datuma.

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
583
A šta ako je netko od 01.03 pa do 10.08. isfrezao voćnjak 4 puta a monitoring mu stavlja da je crveno odnosno nije isfrezao. Tada nije slikano, jer nije znao da postoje geo fotografije. Sada im je poslao geo fotografije, a oni ga i dalje pozivaju da odustane od poticaja za tu česticu

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
A šta ako je netko od 01.03 pa do 10.08. isfrezao voćnjak 4 puta a monitoring mu stavlja da je crveno odnosno nije isfrezao. Tada nije slikano, jer nije znao da postoje geo fotografije. Sada im je poslao geo fotografije, a oni ga i dalje pozivaju da odustane od poticaja za tu česticu
Zašto meni postavljaš to pitanje, nit farbam niti kolčim parcele...

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
Zvao danas za crvenu parcelu,komentira gospođa kakva je ovo situacija da su okolne parcele zelene,u sredini crvena,da i onaj tko je čorav vidi da je obrađeno.
Uglavnom,napisala napomenu da je parcela obrađena sukladno zahtjevu.
I da se ne brinem.
Isto tako rekla je da 1800 OPGa ima neobrađeno zemljište i uredno rade zahtjeve kao da ih obrađuju.
Tako da ako je sve napravljeno nema razloga za brigu.
Da se moraju brinuti "lovci u mutnom".
Pa predlažem da nazovete u svoju ispostavu i da stave napomenu da je sve obrađeno sukladno zahtjevu.
Ako je doista tako i nema brige;)

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,646
Ja sad oso u agenciju,reko ima tih nekih 1100 kvadrata. Pogleda frajer,kaze pa toj obradivano. Kazem pa da. Nest upise,odnese drugom liku,za 15 min parcela pozelenila

boskobuha25

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2017
Poruka
196

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
175
Pita li se tko da li će se poljoprivrednicima kojima su parcele u crvenom dok se ne dokaže suprotno isplatiti avans za 2 dana ili neće, ja sam jutros dobila informaciju da neće...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Zvao danas za crvenu parcelu,komentira gospođa kakva je ovo situacija da su okolne parcele zelene,u sredini crvena,da i onaj tko je čorav vidi da je obrađeno.
Uglavnom,napisala napomenu da je parcela obrađena sukladno zahtjevu.
I da se ne brinem.
Isto tako rekla je da 1800 OPGa ima neobrađeno zemljište i uredno rade zahtjeve kao da ih obrađuju.
Tako da ako je sve napravljeno nema razloga za brigu.
Da se moraju brinuti "lovci u mutnom".
Pa predlažem da nazovete u svoju ispostavu i da stave napomenu da je sve obrađeno sukladno zahtjevu.
Ako je doista tako i nema brige;)
I lovci u munom mogu isto tak.

A tih 1800 je izbacio stroj..nitko ih nije prebrojio rucno...tak da..

jakov02

Aktivni član
Tu od
22 Lip 2016
Poruka
118
Pita li se tko da li će se poljoprivrednicima kojima su parcele u crvenom dok se ne dokaže suprotno isplatiti avans za 2 dana ili neće, ja sam jutros dobila informaciju da neće...
A što je s onima koji su dobili obavijest, ali bi jedna parcela nije crvena, nego žute i plave?

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
688
Plava boja nije problem?
Samo crvena?
Problem su kod nas i plavi i crveni.
Zvao ja neki dan, zbog crvene. I kaže lik ako što ne bude jasno budemo vas kontaktirali. Nije htio ni otvoriti. Tako da....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh