Snimla koju mi vidimo nije zadnja koju i oni imaju. Oni imaju najnovije snimke, ali monitoring ne svacajte ozbiljno jer to gov*o jos ne radi dobro.Malo sam pregledavao ovaj monitoring, parcele, okolo, naokolo, i skužim da na prostoru gdje moj kolega drži složene i pokrivene rolo bale od 7og mjeseca, tih bala upravo sad na snimci nema, što znači da satelitski snimak monitoringa uopće nema veze sa sadašnjim stanjem...
Tjeraju te da odustaneš od parcela na temelju snimaka snimljenih Boga pitaj od kad....sramota..
OSnovno je palo za više od 30%, zeleno se može kompenzirati sa eko shemama , što znači da zeleno dolazi i dalje ali uz obvezu.A ljudi moji sada ozbiljno. Godinu dana se govori jasno i glasno o novom programskom razdoblju. Već godinu dana imaju prezentacije, predavanja. Sve izašlo u narodnim novinama.
Poticaji su ove godine NIKAD VEĆI. Ali je osnovno plaćanje smanjeno.
A eko sheme nije ko zadovoljava nego tko želi zadovoljiti i tko će se prihvatiti obaveza koje nalažu u zamijenu za poticaj.
Odeš na stranicu narodnih novina i +- 10% si izračunaš poticaj na temelju svoje prijave.
I pogledaš sve sheme i mjere i pripremiš se za nagodinu.
Koliko sam ja shvatila iz njihovog teksta još ide u 12 mjesecu za sve stavke koje su išle u 11 mjesecu tj dodatnih 40 m.eura i ide u 12 mjesecu raznolikost kultura!Bitno da su objavili da je isplaćeno.
Gledaju gledaju, izgleda da su lovu negdje drugdje preusmjerili pa sad na nama šparajuMeni su slike na agronetu stare godinu i pol, rekla mi je i teta iz agencije da se slike obnavljaju svake 2 godine ovo što mi možemo vidjeti.
Oni pak da imaju slike svakih 2-4 dana, pa da preko toga gledaju.