Uglavnom, mogu navući do 3000 eura po hektaruEvo vam tablica s dodatnim + plaćanjima za nizozemsku.
P.S nemojte pasti u nesvijest View attachment 67246
Ako nitko ne prije, budem vcrs preveoAjde neka netko prevede nazive u prikazanoj tablici
Uglavnom, mogu navući do 3000 eura po hektaruEvo vam tablica s dodatnim + plaćanjima za nizozemsku.
P.S nemojte pasti u nesvijest View attachment 67246
Ako nitko ne prije, budem vcrs preveoAjde neka netko prevede nazive u prikazanoj tablici
Koliko su hrenovke kod njih u lidlu?A koliko je kod njih dizel..koliko struja..komunalije..osiguranje za traktor?
Jesi li imala koju crvenu parcelu ili samo zutu,plavu pa ti zato nije isplacen avans?Evo ovako, zvala sam broj 016002774 jako ljubazna zena se javila i sve objasnila, znaci na monitoringu sto mi vidimo je gps slika od prosle godine a oni u sustavu vide sliku od ove godine i sada oni to detaljno procjenjuju, imam neke parcele u zutom a neke u zelenom, da bi mi ona rekla da su mi sve u zelenom i da ocekujem isplatu do kraja ovog tjedna, ako nista ne dobijem da ponovno zovem.. rekla je da dosta njih jos nije dobilo jer jos traju te njihove kontrole i utvrdjivanje stanja tih parcela..dakle njima u sistemu moraju biti sve zelene da bi se isplatilo, tko god ima neke zute ili plave, savjetujem da zove na ovaj broj i provjeri…
Imam dvije zelene i 3 zuteJesi li imala koju crvenu parcelu ili samo zutu,plavu pa ti zato nije isplacen avans?
Zato možda treba poseban program 🫢Zetorcrystal, imate li vi kakvu obavijest o ekspertnoj procjeni kad uđete u Agronet, pa KNT, pa unutar toga ima Izvješće o knt, i Izvješće o ekspertnoj procjeni? Ja nemam ništa, baš me zanima ima li što kod nekoga tko, kao vi, zna da mu je odobreno, ili će to stajati prazno pa će naknadno staviti izvještaje
Nema sve prazno,ja sam odusto od jedne crvene i sad je prošlo 15 dana i idobrena je isplataZetorcrystal, imate li vi kakvu obavijest o ekspertnoj procjeni kad uđete u Agronet, pa KNT, pa unutar toga ima Izvješće o knt, i Izvješće o ekspertnoj procjeni? Ja nemam ništa, baš me zanima ima li što kod nekoga tko, kao vi, zna da mu je odobreno, ili će to stajati prazno pa će naknadno staviti izvještaje