zena mi danas u ministarstvu rekla ovako da isplata ide i da mogu ocekivati svaki dan uplatu sto se tice zemlje i krava a za mleko poticaj ce ici kad isplate ovaj poticaj za krave i zemlju posto je to dug iz 2011-te....i pitala me jesmo li dobili prvi dio poticaja ako jesmo onda cemo dobiti i drugi:....znaci najverovatnije koji nisu dobili prvi dio nece ni drugi eee ljudi evo ja sad proverih legao mi poticaj za zemlju ipak nesto ima od toga
što bi to trebalo značiti da mi koji nismo dobili ni prvi dio nećemo dobiti ni drugi,znači mi ne trebamo obrađivati zemlju,kositi travu,obaviti žetvu....:supz: ak je jednako za sve nek bu za sve,ak nekome uzmu radi duga neka uzmu onda svima koji su dužni kaj to sad znači..:madmana:
IMA LI JOŠ NETKO DA NIJE DOBIO PRVI DIO
što bi to trebalo značiti da mi koji nismo dobili ni prvi dio nećemo dobiti ni drugi,znači mi ne trebamo obrađivati zemlju,kositi travu,obaviti žetvu....:supz: ak je jednako za sve nek bu za sve,ak nekome uzmu radi duga neka uzmu onda svima koji su dužni kaj to sad znači..:madmana:
Poticaj na računu, tj. po mojoj računici 35% od ukupnog poticaja!
ništa još, osim ono malo TUGe