• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

tovi

Član
Tu od
25 Sij 2012
Poruka
72
ma budem im sve spakovao šta imam skupa sa dugovima i odvezao pred banske dvore pa neka rade oni , meni je više dosta , mogu i ja sjest pred trgovinu ujutro i sjediti cijeli dan i još dobiti novce od države za to:mad:
 

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Uništavaju i školstvo- mislite slučajno, neeee, planski i smišljeno nebi li nam i djecu do kraja zaglupili i u roblje pretvorili. Bolje grob nego rob.:supz:
 

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,276
Drugi dio sjeo prije 8 dana, nedostaje još 12-13% od ukupnog iznosa poticaja.
 

buzdovan

Novi član
Tu od
28 Lip 2012
Poruka
14
Poštovani,

Isplata drugog dijela potpore je u tijeku te još nije u cijelosti izvršena. Nakon što kompletna isplata potpore za 2011. godinu završi, svim korisnicima bit će dostupna Odluka o odobrenim sredstvima na osnovu zahtjeva za 2011. godinu, u regionalnim uredima Agencije za plaćanja, koja će sadržavati i uputu o pravnom lijeku.
Isplata prvog obroka za mlijeko na osnovu zahtjeva iz 2012. godine uslijedit će nakon što se izvrši isplata za 2011. godinu.

Srdačan pozdrav,
Odjel za odnose s javnošću
APPRRR
Eto tako zvuči njihov odgovor.......
 

tovi

Član
Tu od
25 Sij 2012
Poruka
72
koja je to makljaža , a kako ja budem u tome prošaqo neznam mene preskočili lani uza 9 mjesec za mlijeko poticaj , izgubili se papiri pa dok se to skužilo bila zaključena godina, a obečanje da mi budu isplatili u ovoj ali sve miriše na to da budem ostao uskračen ne samo za novce več i za kvotu
 

buzdovan

Novi član
Tu od
28 Lip 2012
Poruka
14
a nije vama poznata ona pjesma " PARE NISU PROBLEM, PARA NAMA PA NEMAMO NI MI PROBLEMA " :butthead:
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma bolja je meni ona da novaca ima dosta, samo nisu dobro raspoređeni,eto danas se državni proračun namirio na moje dugovanje pa ujutro idem u Finu da mi odblokiraju račun:partyman::partyman::partyman:
 
Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
Evo za ove koji još nisu dobili poticaj a dužni su državi šta su odgovorili:
Poštovani,

uvidom u evidenciju APPRRR-a utvrđeno je da imate porezni dug veći od iznosa odobrene potpore te vam iz tog razloga APPRRR nije u mogućnosti isplatiti potporu. Molimo da se obratite nadležnoj ispostavi Porezne uprave za rješavanje duga kako bismo Vam mogli isplatiti potporu.

Srdačan pozdrav,
Odjel za odnose s javnošću
APPRRR
 

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Sama mutež i lažovina, isplaćuju tako da nitko nezna šta su isplatili ni kad će ostalo.:butthead::toimonster:
 

tovi

Član
Tu od
25 Sij 2012
Poruka
72
A kad će ovih 25 posto što nisu platili ? TIH 25% NEBUDE NIKADA POGLEDAJTE SI NA AGRONET DI SE VIDI DA SU NAM UMANJILI IZNOS I OVOM ISPLATOM SMO ISPLAĆENI U POTPUNOSTI ŠTO SE TIČE ZEMLJE I I TEŽIH UVIJETA A ZA LIVADE I STOKU JA NISAM DOBIO DRGI DIO JOŠ UVIJEK A OVI NAŠI PREDSTAVNICI I DALJE ŠUTE ZANIMA ME DO KADA :cry:
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ajmo ministre ja jutros podmirio dug po svim stavkama ,gdje su pare ????,šta se čeka pa 7 mjesec je i probiti su svi rokovi ,kome da dostavimo naplatu kamata:butthead::butthead::butthead:
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma budu:?::confused:,isplata je krenula:butthead::butthead:,uvijek neki izgovori a odgovor je jednostavan ,NEMA SE NOVCA ZA SELJAKA ,tko nas hebe mi imamo šta jesti a o daljnjem napretku nema puno riječi po ovakvom odnosu prema nama:madmana::madmana::madmana::madmana:
 
S

seljaček

Guest
Vidim da nas je ministarstvo i ekipa zasipala sa novcima od poticaja za zemlju su ukrali 25 posto a za stoku 50 posto Prokleti bili opet su mi ukrali 30000 kn. Dao im Bog nek im je to za ljesove kad ih narod povješa po banderama, pljačkaši hrvatskog naroda banda izdajnićka Prokleti lopovi i lihvari. Ove godine moje gospodarstvo je oštečeno od milanovičeve vlade za 62000 kuna 31500 kn za poticaje i 30500 kn za INTERVENTNU MJERU U SVINJOGOJSTVU Hvala Hrvatskoj vladi i svim domačim izdajnicima i pljačkašima što nas ubrzano spremaju za europu budi goli i bosi. Gazili su nas Turci i Mlečani Hitler i Srbi ali ovi domaći izdajnici su posebno rafinirani. Što se puškom osvoji može se puškom ili olovkom vratiti , ali što se jeftino proda jedino se novcem može vratiti ako je na prodaju, i ako imamo novca a njega nemamo. Ovi izdajnici svim silam se trude da nas unište i potom da nas stranci kupe za sitne novce i gdje češ večeg poniženja nego da si sluga na gospodarstvu koje su stvarali tvoj djed i otac.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh