uplačeno za simentalke krave kod mene,odmah prosljedio dalje,al :heart::heart:,veselije radi,sad ostaje upitno ono umanjanje na zemljištu
uplačeno za simentalke krave kod mene,odmah prosljedio dalje,al :heart::heart:,veselije radi,sad ostaje upitno ono umanjanje na zemljištu
zna li ko zašto je umanjeno
Netko je ranije napisao da je to za njihove troškove, ali da će i to naknadno isplatiti samo nisu rekli kada.
to su bili rekli kao za neke troskova ali imam novu informaciju od ministarstva za isplatu poticaja i receno mi je da je to samo 38 posto isplaceno za zemlju i da nista nezna kad ce ostatak ici .... a za krave dojilje je umanjeno i za mlecne krave to oni uzimaju za zahtjev za poticaj ko nije platio pri podnosenju zahtjeva ...a sa ostali poticaja sto je uzeto to je ono PRESAO SI GODISNJEG DOHOTKA PREKO 100 HILJADA KUNA I OBRACUNAVA SE 8 POSTO MANJE TO JE NAJNOVIJA INFORMACIJA KOJA JE MENI RECENA
Da,za krave dojilje,evo danas čujem veselu vijest od jučer banka ne može obračunavati opomenu za kašnjenje rayer:rayer:
Koliko vidim uplačen poticaj za mlijeko
je danas bila neka uplata,po izračunu to je onaj zaostatak za zemlju
U pravu siLjudi, imate u agronet aplikaciji tablicu sa svim elementima poticaja za 2011. godinu u kojoj stoji što ste tražili, koliko vam je odobreno, zbog čega je umanjeno i kada je koliko isplaćeno, pa si možete pogledati što vam je sjelo.
Meni kraj jučerašnje uplate stoji: osnovno plaćanje po poljoprivrednoj površini.