ja još nisam dobio ništa ,,,,,recite mi jeste li vi dobili neke kvote doma na kučnu adresu
pa jeste li radili neke zahtjeve za te kvote
da isplačena premija za mlijeko prva rata provjerili u agenciji u ZG
prva rata, koliko je to, jedan mjesec ili jedan dio dugovanja za ovih 6 mjeseci ???e ovako premija se isplačuje u 10 jednakih rata od tih 10 rata za sad je isplačena samo jedna (kvotu koju ste dobili doma pomnožite sa 0,50 i podijelite sa 10 tako budete dobili izračun koliko iznosi 1 rata)
Danas bio u banci i to što je sijelo je ostatak za zemlju,odmah novce prebacio za ratu traktora i udri brigu na veselje,ako u sljedečoj turi ne bude novaca za dug za krave to možete prekrižiti jer ni ne bude isplačeno,NEMA šuške
Ljudi, imate u agronet aplikaciji tablicu sa svim elementima poticaja za 2011. godinu u kojoj stoji što ste tražili, koliko vam je odobreno, zbog čega je umanjeno i kada je koliko isplaćeno, pa si možete pogledati što vam je sjelo.
Meni kraj jučerašnje uplate stoji: osnovno plaćanje po poljoprivrednoj površini.
odeš na osobni podatci i gorer imaš pdf format klikneš na to i skineš si na komp
Točno tak, odeš na onaj dio gdje piše registri i evidencije i tamo na osnovni podaci i kad ti se to otvori na vrhu imaš plavim slovima napisano "preuzmi obavijest" i to klikneš i skineš.
Meni nisu sve isplatili i nigdje ne piše kada će, ako je krenulo to možda idući tjedan?
Nikome ne piše kada će biti isplaćeno al bar znaš koliko ti je odobreno a ako nešto nije bar postoji objašnjenje zašto. Koliko ja pratim nema nekog pravila ni redosljeda isplate pa ne možemo znati kad će biti uplate al tješim se što vidim da svima sjedaju razne uplate pa se nadam da ćemo na kraju ipak sve dobiti.
Nema objašnjenja zašto nije isplaćeno, ima samo odobren iznos i isplaćen koji se ne slažu tj manje je isplaćeno.
Ovako to nekako izgleda...
Urekao me Codeknox za TUG