• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja za rane usjeve 2008

D

danilo

Guest
LJudi moji jučer sam nakon 100 poziva napokon uspio dobiti ministarstvo poljoprivrede javila mi se pretpostavljam gospođica sa ugudnim glasom ali neugodnim vijestima o isplati poticaja.
Reče ona da su u njihovom ministarstvu napravili sve za doznaku isplate poticaja ali se čeka zeleno svijetlo ministarstva financija.
Kaže ona da če u roku od tri tjedna MOŽDA biti isplata.

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
kako mozda kada nas ime vec nekoliko na forumu koji su dobili novce?

A za koji si poticaj pitao?

P

Poljodjelac

Guest
Možda čovjek dobro kaže,
šta je bilo od poticaja, pola za kukuruz,
di je ostalo: soja ,repa, suncokret, povrće i dr.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Tata kaže da mu je na račun sjelo novaca od ministarstva poljoprivrede, za kukuruz!

D

danilo

Guest
Ja sam se raspitivao za godišnji poticaj za održavanja vočnjaka.

A

atomizer

Guest
meni se čini da su samo za kukuruz isplatili jer od večine tako čujem.ja trebam za voćnjak dobiti a moj susjed za uzgoj povrća međutim na računima nula bodova.za dalje neznam i nebi volio komentirat ali ziher je frka s proračunom.nema se para u buđetu.

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Jasno, proracun je u (truloj) banani. Velika vecina proracuna je od PDV-a. Posto su prijave i uplate PDV-a prijavljuju i placaju mjesecno kod velikih i tromjesecno kod malih, po meni slijedece isplate poticaja ce ici potkraj ozujka, a ostatak potkraj travnja. Sada su isli zadovoljiti male kukuruzare posto je procjena da su oni lani zbog male otkupne cijene u najvecim problemima za proljetnu sjetvu, a sa relativno malom lovom vise ljudi mogu, koliko toliko, zadovoljiti. Sve je to, nazalost, politika.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
Evo sam čuo najnoviju informaciju da bi poticaji mogli biti isplaćeni do Uskrsa.

A

atomizer

Guest
Gustavo kažeš da ti sjela lova al nisi siguran za šta ti je sjelo.probaj sračunat koliko si imao površine pod kukuruzom i usporedi sa parama na banci.jer mene isto zanima dal si dobio za voćnjak jer i ja čekam lovu pa ako je stigla da odmah idem trošiti na repromaterijal.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844
atomizer kaže:
Gustavo kažeš da ti sjela lova al nisi siguran za šta ti je sjelo.probaj sračunat koliko si imao površine pod kukuruzom i usporedi sa parama na banci.jer mene isto zanima dal si dobio za voćnjak jer i ja čekam lovu pa ako je stigla da odmah idem trošiti na repromaterijal.

Hm,ukoliko je poticaj za voćnjak 2500 kuna po hektaru ovo mi sjelo pola za voćnjak jer za kukuruz mi ne štima račun ako je 2250 kuna po hektaru.

A

atomizer

Guest
draž nisam ni ja još vidio kune za voćnjak na računu.za šta ti trebaš dobiti?

D

draž

Guest
ma kuruza čujem da su danas sjeli neki novci,morat ću ići provjeriti

G

gjurostrasni1

Guest
bok.....ja sam novi na forumu i vrlo sam ugodno iznenađen istim.......ako nekog zanima i ja sam danas zvao
ministarstvo i ugodan glasić pun razumijevanja za nas mi je rekao da su oni sve napravili samo se čeka šukerovo zeleno svjetlo.......!?
sreča da su uskoro izbori inače bi drukčije svjetlilo.......toliko za prvi puta,pozdrav svima,posebno proizvođačima duhana i kamilice.
Ako neko nanjuši lovu nek napiše ovdje... :madmana:

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Bez namjere da budem pesimist i ubijam nadu (ona, jel'te, umire zadnja), ali taj isti ugodni glasic mi je to isto rekao pred dva mjeseca :)

Na vrh