• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

sanjak

Član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
74
Oko 90 eura

Očito da će biti kao i lani,jedan dio sada a jedan kasnije.Do kraja godine.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Loory

Član
Tu od
20 Srp 2023
Poruka
91
Očito da će biti kao i lani,jedan dio sada a jedan kasnije.Do kraja godine.
Mi koji imamo crvene i zute meni poslje podne odradjena ekspertna i potvrdjeno crveno ostalo crveno ,znaci da cu traziti slikanje ako dozvole

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
116
meni su boje promijenjene tek sljedeći dan (iako je dan prije prikazivalo da je rađena ekspertna), tako da još ima nade.
najbolje nazvati i provjeriti da li je još uvijek crveno, i vidjeti (k)ako se da riješiti.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,615
Označili mi parcele u crveno dva dana prije isplate avansa, isti scenarij kao i prošle godine, tako da nisam u ovoj turi za isplatu, ne znam zašto mene uvijek biraju...🤔🤔🤔

Možda imaš neku vezu. :unsure: :(

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
873
Za travne trake sam dobio rješenje da mi priznaju 0,82Ha i neki dan uplačeno 514e......Ispada oko 626e/Ha a ne oko 900 kako je bilo određeno.Gdje je ostatak i kako se žaliti?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,707
U ova teška vremena za našu poljoprivredu, kada su sva lica namrgođena, a narod nadrndan kome se žaliti? Kome? :unsure:

Posljednje uređivanje:

Barka91

Član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
96
po ovom clanku ispada da ce se to sve opet razvuci do Nove godine… ja sam OTP banka i mladi poljoprivrednik, sve mi je u zelenom i jucer nista nisam dobila za mlade, tako da sad ne znam da li oni to idu po zupanijama isplacivat ili opet neke dodatne provjere..booo

Mladen 1707

Novi član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
14
Jeste odradili predavanje za mlade poljoprivrednike?

Najnoviji postovi

Na vrh