• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
36
Meni je i dalje sve zeleno,neznam kako se vama promjenilo
Također i meni sve zeleno još od 5.10. samo nek tako i ostane jer znam da je sve uredno i na vrijeme obavljeno kako treba...

Zna li neko sta je sa kompenzancijskom mjerom depopuliranim podrucjima?Kad budu i kolko po ha isplatili?
To i mene zanima kad će to isplatiti, jer vidim u agronetu da su zaprimili zahtjev za tu mjeru sad je red na njih da isplate...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,666
Voćnjak koji se sastoji od dvije arkod parcele sa identičnim nasadom i identičnom obradom. Oba dvije parcele su bile zelene. Sad je jedna zelena, a druga žuta. Tako radi njihov sustav o kojemu, na žalost, ovise isplate.

Na vrh