• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
36
Meni je i dalje sve zeleno,neznam kako se vama promjenilo
Također i meni sve zeleno još od 5.10. samo nek tako i ostane jer znam da je sve uredno i na vrijeme obavljeno kako treba...

Zna li neko sta je sa kompenzancijskom mjerom depopuliranim podrucjima?Kad budu i kolko po ha isplatili?
To i mene zanima kad će to isplatiti, jer vidim u agronetu da su zaprimili zahtjev za tu mjeru sad je red na njih da isplate...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,667
Voćnjak koji se sastoji od dvije arkod parcele sa identičnim nasadom i identičnom obradom. Oba dvije parcele su bile zelene. Sad je jedna zelena, a druga žuta. Tako radi njihov sustav o kojemu, na žalost, ovise isplate.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
Nemaju navodno para.
Monitoring je alibi za "nemamo novce" pa za svaki upit završavamo na monitoringu,da li je sve zeleno...sad više nema veze ni dal je crveno il zeleno,nemaju za isplatiti..amen.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
Tako sam i ja čuo, ne stagniraju samo poticaji za poljoprivredu, ima još toga, nemaju para, malo su se zaletili...

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
To samo mi kao glup narod možemo "popuši*i".
Isplata kreće 16.10 i onda kreću kontrole,onda nevalja ovo,nevalja ono,jebote kao da idemo voziti utrku,ali nismo napravili stazu...
Ako neki vrag kreće 16.10,onda do toga dana sve preduvjete napravite za isplatu i kroz 10ak dana isplatite to što ste i obećali.
A ne da cijelu godinu traje nekakva hebena administrativna kontrola..
Koji vrag ne isplate sve zelene površine u monitoringu pa nek onda kontroliraju crvene..al da zaboravio sam,nemaju para..

Bik2022

Član
Tu od
23 Svi 2022
Poruka
37
Ja više nemam otp banking ali sada sam vidio neki novci imaju nekih oko 250 eura sad ili je gpp ili djetelina

Barka91

Član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
93
Danas smo imali savjetodavnu i uglavnom da skratim- sto se placanja tice, rekli su da su kaosi tamo u agenciji i da se stalno provjerava monitornig i bla bla i tko ima neku parcelu u crvenom da to mora odmah javiti emailom na njihov info i treba biti uporan jer ne odgovaraju odmah na email jer su prekrcani poslom ili zatraziti da sam poslikas putem geotagiranja i da je svima zadnja uplata ekoloska ono do kraja 6.mjeseca, tako da je lako moguce da neki uopce ne dobiju nista sada nego do kraja 6.mj sljedece godine jer im je valjda kaos, previse toga ima..ma mislim si- bilo je i prije tako pa nije bilo takvih problema i toliko kasnjenja…ma katastrofa ono, ne znam sta bi rekla..

Najnoviji postovi

Na vrh