• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,288
Star sam i spor. Dok se ja sjetim i napišem ode tjedan. Zato računam na mlađe, a ja ću im se priključiti. Ako se ima što pojesti i popiti mogu biti na barikadama danima, a ako treba i duže.

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
286
Jedan dio koji vama fali je i ovdje
Kako se dobro pišu poticaji.....koliko mu je puta kontrola bila za te iznose? Ja prijavim 900 eura eko shema i odmah kontrola jer je sumnjivo to i još izmisle malo nepravilnosti da nisu đaba dolazili. :poop:

• Ljuti
Reactions: H&S

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,068
U HPK su oni kojima se može manipulirati,i bore se za svoje đepove i interese,kao i svaka komora,agencija,udruga i kako god se zove to gdje se samo sastanči,pije i jede i ništa se ne poduzima(mlati prazna slama).
Ministri se mijenjaju kao čarape i na taj način kupuju vrijeme za nerad i nedjelovanje.
A mi samo pišemo na forumu,tu par nezadovoljnih,pa par onih kojima ti nezadovoljni idu na živce,i oni kojima ide sve po špagi i ti šute.

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
286
Gledam sada odluku za 2023. godinu i ispada osnovni poticaj 123 eur/ha :oops:
Pa majku im zar nije se to trebalo postepeno smanjivati sa 180 na 130 eura/ha do 2027.godine?

Najnoviji postovi

Na vrh