• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
265
Bili su jači izbori prošle god u 5 pa smo čekali do 30.06!!!!Ništa to nikoga iz garniture ne zanima kad je šta je!
A ne,varaš se. Prošle godine poljoprivrena populacija je činila možda 1-2% biračkog tijela pa se nije isplatilo nama podilazit.
Ove godine su lokalni izbori,a vladajuča garnitura ovisi o ruralnim sredinama di prevladavaju poljoprivrednici.
Moraju nešto dobrano poduzeti pred izbore ili su gotovi

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,340
Vele da budu dijelili sendviče i isplaćivali dnevnice onima koji budu za njih glasali. Pa kaj to nije dosta za narod?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,066
Naravno, 50e uskrsnice, stvarno, mjesec dana prije uskrsa, no to nema nikakve veze s poticajima... ili možda neka druga vrsta poticaja?
I ne, nisu ovi " gotovi" opet će biti nekih " nekih" koalicija, ali j**** narod ,dok se ne buni.
Živjeli,idem ja u "biblioteku"proučiti tekuća pitanja:ppozdrav:

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
265
Pitanje-
Koliko se čeka na isplatu za osiguranje usijeva (mjera 76.01) nakon što je u agronetu dostavljeno rješenje?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,599
Ni za olujno nevrijeme 2023. nisu ni kinte isplatili, jedino eto lokalna samouprava je vratila 50% od uplaćenih sredstava za zakup državnog zemljišta.

Ovo bude taman do 2027 kad bude otišlo u zastaru.

BTW jeste li čuli za fiškalizaciju 2? Sve preko e-računa i svakih 15 dana navodno neke provjerice.:LOL::)

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
94
od 1.1.2026 mislim kreće, koliko se sjećam za sve u sustavu pdv-a obvezno izdavanje eračuna a od 2027 navodno i za sve ostale
a mislim da ce i za pesticide ubaciti online evidenciju vođenja od 2026, da se vodi za svaku parcelu potrošena količina pesticida, koje sredstvo, datum prskanja itd, bar su tako najavili tamo još 2023e
a s obzirom da je prosjek nositelja opg-a u HR mislim 62g ne znam kako će se svi snaći u tome...

Najnoviji postovi

Na vrh