• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
191
Baš me zanima ako netko od poljoprivrednika umre u ovoj godini, da li će svejedno biti isplaćeno za 2023u godinu što je zaostatak...

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
79
Oni na ovaj način svako malo "drugima" puštaju neku zaostalu pm da se nebi slozili za prosvjed.
Zaostao narod pa zaostale isplate i dovoljno da šute!

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,097
Badava očekivanja kad to nitko nezna.
Nije to kad posiješ kukuruz u 4/5 mjesecu pa znaš da je berba u 10 mjesecu(a i to nekada nije tako).
Vidiš da isplaćuju neka poravnanja za 2023 što je sramota jer nas nitko ne čeka sa plaćanjima računa od 2023 godine.
Rade od nas budale.

Case4220

Dobro znana faca
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
353
Kako ste dobili za konzervacijsku, neki su dobili 230 neki 120 neki 70po hektaru, u čemu je stvar? Mislim na prošlu god, ove god još ništa...

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
145
Manje očekujem, više se ugodno iznenadim kada ipak nešto sjedne...
Ja sam polu prestao planirati prema poticajima, računam da će nekad biti (nešto) isplaćeno ali kratkoročno je plan preživjeti bez, ili kada je moguće (i ljudi imaju razumijevanja) "platim čim sjednu poticaji".

slider141

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
207
To je to, moraš biti na listi Prilog 1 ako si prihvatljiv korisik.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Nana

Član
Tu od
18 Svi 2022
Poruka
29
Koliko vidim ima najveći iznos koji bi pojedini opg dobio, ali ako se svi jave onda onaj minimalni ide. Piše za svakog koliko može očekivati. Naravno da će nam isplatiti minimalni iznos.

A mi koji nismo na listi, nama šipak, i zašto nismo, mi ne spadamo u RH?
Kod nas suše nema?
Nema ako općina nije proglasila nepogodu za sušu prošle godine.

jb0344

Član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
56
Kada se prijavite u agronet preko NIAS-a morate imat karticu ruralni razvoj.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh