• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,809
Kontrolor dođe sam, odradi šta ima i peglaj dalje. Meni su bili 2 puta, nijednom me nisu zvali, niti sam što potpisivao nakon kontrole, samo stigne u sandučić na Agronetu izvještaj kontrole i to je to.

Tko hoće voditi ekipicu koja je plaćena da to radi za rukicu, nek' vodi slobodno, meni se poljoprivreda već toliko ogadila... Da nisam uložio sve što imam u to, batalio bih se sutra, ali zarobio sam kapital u tome i sad se mogu slikovati dok ne skupim da okrenem ploču u svoju korist.

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
341
Pitanje. Imao sam crvene parcele i zadatak da ih poslikam. U među vremenu parcele su pozelenile a zadatak ostao. Trebam li poslikati parcele ili ne ? Hvala.

CeroV

Novi član
Tu od
6 Svi 2019
Poruka
20
Na stranici ministarstva ima obavijest kako će isplaćivati 40-50 eura/ha za korištenje certificiranog sjemena ozimih kultura. Isto mi je potvrdila djelatnica kooperacije Žito grupe.

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
18
I kod mene isti slučaj.. Tri parcele koje sam dobila zadatak da uslikam i rekoh sve ću to sad u ponedjeljak, no jedna je zelena, dvije žute. Što sad, slikati ili ne... I također ja imam travne trake koje su mi sve u crvenom.. Pa ljudi moji, ja njih tek u listopadu kosim, po pravilniku.. Zvala agnenciju, oni kažu ignorirajte ta upozorenja, to se na vas ne odnosi i radite onako kako vam stoji u rješenju za trake.. 🤔🤔

Najnoviji postovi

Na vrh