• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,811
Kontrolor dođe sam, odradi šta ima i peglaj dalje. Meni su bili 2 puta, nijednom me nisu zvali, niti sam što potpisivao nakon kontrole, samo stigne u sandučić na Agronetu izvještaj kontrole i to je to.

Tko hoće voditi ekipicu koja je plaćena da to radi za rukicu, nek' vodi slobodno, meni se poljoprivreda već toliko ogadila... Da nisam uložio sve što imam u to, batalio bih se sutra, ali zarobio sam kapital u tome i sad se mogu slikovati dok ne skupim da okrenem ploču u svoju korist.

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
341
Pitanje. Imao sam crvene parcele i zadatak da ih poslikam. U među vremenu parcele su pozelenile a zadatak ostao. Trebam li poslikati parcele ili ne ? Hvala.

CeroV

Novi član
Tu od
6 Svi 2019
Poruka
21
Na stranici ministarstva ima obavijest kako će isplaćivati 40-50 eura/ha za korištenje certificiranog sjemena ozimih kultura. Isto mi je potvrdila djelatnica kooperacije Žito grupe.

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
18
I kod mene isti slučaj.. Tri parcele koje sam dobila zadatak da uslikam i rekoh sve ću to sad u ponedjeljak, no jedna je zelena, dvije žute. Što sad, slikati ili ne... I također ja imam travne trake koje su mi sve u crvenom.. Pa ljudi moji, ja njih tek u listopadu kosim, po pravilniku.. Zvala agnenciju, oni kažu ignorirajte ta upozorenja, to se na vas ne odnosi i radite onako kako vam stoji u rješenju za trake.. 🤔🤔

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
123
Na stranici ministarstva ima obavijest kako će isplaćivati 40-50 eura/ha za korištenje certificiranog sjemena ozimih kultura. Isto mi je potvrdila djelatnica kooperacije Žito grupe.
Jel se te etikete ili račun nosi k njima u agenciju ili? I do kada je rok?

CeroV

Novi član
Tu od
6 Svi 2019
Poruka
21
Navodno kao i računi za soju, zakon je donesen a kako naši uhljebi trebaju tumačenje i pravilnike nadam se da će biti gotovo prije žetve .

Posljednje uređivanje od moderatora:

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
793
Evo ja sam posalo mail u kojem pitam da mi se ponovo dodijeli zadatak jer sam prvi puta poslao samo jednu sliku.
Screenshot_20250922_134251_Email.jpg

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,726
Ja sam to sad prvi put nešto "ozbiljnije" gledao i dobio sam naravno da su mi parcele u crvenom. A na tim slikama koje su oni uokvirili još se vidi da ima lagano snijega, dakle slike su od početka godine, ne kužim kakvu bi oni tu aktivnost htjeli vidjeti kad nije bilo ništa još ni posijano nego samo izorano.

Na vrh