• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Dv12345

Novi član
Tu od
17 Stu 2020
Poruka
18
Jesi ti iz agencije za plaćanje ?
Za tvoju informaciju ako te vec zanima NE!
Kaj bojis se necega ili kaj?
Ljepo sam pital,bavim se poljoprivredom,sljedeci tjedan krecem sa berbom,pa da cujem kakvi su prihodi,posto je bila susna godina.

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
580
@zetorcrystal to sam i ja isto gledala ,kakva je to ekspertna procjena a slike nisu gledali? Mi smo za jednu parcelu i dobili zadatak slikanja jer nisu " vidjeli" da je to kukuruz.

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
292
@zetorcrystal to sam i ja isto gledala ,kakva je to ekspertna procjena a slike nisu gledali? Mi smo za jednu parcelu i dobili zadatak slikanja jer nisu " vidjeli" da je to kukuruz.
To ni meni nije jasno,danas se pojavila ekspertna DA a gtf NE a slike dobili prek zadatka još 12.9

fendt1050

Član
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
43
Sad kad krenu u četvrtak stizat poruke od banke računi puni jos lova od kukuruze ajoj aldomaš bu svaki dan

Najnoviji postovi

Na vrh