• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
579
@zetorcrystal to sam i ja isto gledala ,kakva je to ekspertna procjena a slike nisu gledali? Mi smo za jednu parcelu i dobili zadatak slikanja jer nisu " vidjeli" da je to kukuruz.

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
293
To ni meni nije jasno,danas se pojavila ekspertna DA a gtf NE a slike dobili prek zadatka još 12.9

Posljednje uređivanje od moderatora:

jakov02

Aktivni član
Tu od
22 Lip 2016
Poruka
121
Ne. Ni ekspertna ni gtf, doslovno se ništa nije promijenilo od početka rujna 🤦🏻‍♂️
Većina parcela mi je i bila zelena, nekoliko ih je plavih, žutih i crvenih. Sve je uredno odrađeno na vrijeme, a i slike dostavljene.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,172
Ja sam crvene parcele ispisao,i dan danas su crvene,jer nemam volje sa debilnim sustavom voditi bitku koja je unaprijed izgubljena,tako da ništa po tom pitanju ne rade,a vjerovatno nebude ni isplate potpore do tko zna kada..

Najnoviji postovi

Na vrh