• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Čudim se i čudim i čudu nikad kraja, kaj da sam ispal iz začuđenih svatova. Pa kaj sad opet ne valja. Narod je rekao svoje. Bivša ministrica je odlično odradila svoj posao jer inače ne bi bila u kombinaciji za novu ministarsku funkciju. Nije bitno koju. Ako si poslušan onda moreš biti sve, jedino moraš paziti da te ne ufate. Ako hočeš biti ministar poljoprivede onda je uvjet da znaš čuvati ovce i svirati u frulu. Ministrica je bila suho zlato i nema joj ravne. Unaprijedila je poljoprivredu i sada može dalje razvijati lijepu našu. E moj narode nije problem u njima nego u nama. Samo zovite, pišite i nadajte se.

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
132
1000025493.jpg Došao pred Apprrr u Sisak u 06:20 upisati poticaje. Po redu sam 67. Pa ti upisuj poticaje, ode na kavu,dorucak,trening,malo odspavati,ručak pa onda možda budem bio na redu 🤭🤣

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
248
Idi kući, ispuni sam kako najbolje znaš i isprintaj negdi ako nemaš svoj printer u 2 primjerka. Potpiši se na 8. stranicu i onda predaj gotov primjerak da ne čekaš red.
Zatim kad prođu rokovi i gižve otiđi opet u agenciju i reci da želiš da ti prekontroliraju jer si sam ispunjavao i bojiš se da si nešto krivo i to je to.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
132
@Bracika sve bi to bilo moguce da sve funkcionira. Bila neka obavijest da moram doci u agenciju neke parcele prepraviti pa na temelju toga nisam mogao sam to odraditi 🙄

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
248
@MarkoDNeznam onda, ja mislim da to možeš bez problema prepravljati i nakon što istekne rok,ali kako hoćeš.

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
132
Nije to nego ne mogu jpisati poticaje dok ne dodem kod njih u agenciju. Tako je pisalo odmah ma pocetku popunjavanja...

Tu od
7 Svi 2024
Poruka
9
Na 774,ljubazna gospođa pogleda i kaže šta da očekujemo, ugl eko početak 6.mj očekuju,još nije ništa odobravano
Ostale potpore mora za svakog posebno pogledat, ja više nemam šta dobit ,kaže sve nam je isplaćeno,nemam baš takav dojam ,moram sjest i popisat sve uplate pa ćemo vidjeti što je

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
132
Update:
Čekam već 4 sata ispred Apprrr-a sa brojem 67 u ruci. Tek prvih 25 unišlo. Kaže broj 3 da kada je on odmah u 08:00 ušao da je ispred njega bilo 20 ljudi. Tko tu koga j. 🤣🤣🤣
Odoh na drugi doručak i peto piće. 'Bem ti sistem

atomizer2

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
64
Jel dobio itko drugi dio pomoći za žitarice što se prijavljivalo u 4. mjesecu?
Ja iskreno nisam u ovom razdoblju dobio ništa . Nit znam koliko još moram dobiti niti koliko sam do sad dobio. Dok bude završna čitaba znat ču šta i koliko . Jedino sigurno znam da tu pomoč za zitarice nisam dobio ni žute ploče.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
248
Zvao sam maloprije za leguminoze, jer su svi skoro oko mene dobili...kaže gospođa pa dobit ćete i vi, ja pitam da ali kada, kaže samo malo....ups čini se da ima nekih problema kod vas, ne znam kad ćete ni hoćete li.
-A za konzervacijsku?
- e tu ima nekih umanjenja, ne vjerujem da ćete išta dobiti. Ne znam zašto ni kako. Bolje se nemojte nadati ničemu, ako nešto i dođe bit će do 30.06.
-eto super!

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
425
Vet mi je donio račun,nisam ga pitala,jel možda on zna,nešto što ja ne znam? 😁😁😁

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
583
Ja iskreno nisam u ovom razdoblju dobio ništa . Nit znam koliko još moram dobiti niti koliko sam do sad dobio. Dok bude završna čitaba znat ču šta i koliko . Jedino sigurno znam da tu pomoč za zitarice nisam dobio ni žute ploče.
Žute ploče ili neke druge nije dobio nitko, rok je do kraja petog miseca

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
256
Onda dal je itko osim mene dobio TVPv
Ako je koliko mu je ispala po hektaru dal mi može reći!?

Najnoviji postovi

Na vrh