Ja bih nastavio sve i dalje normalno obrađivati, plodored, reducirana obrada, pokrovi itd samo 2/3 ne bih ništa prijavljivao za poticaj, ni onaj osnovni....a ovu 1/3 bih prijavio samo ono osnovno, što manje kontrola, predavanja i papirologijeJA sam tako 2023 godine izbacil iz arkoda neke zemlje van, ibostavio broj hektara koje sam zelio i to prijavio, jer nisam htio sijat vise od 3 kulture
Sustav mene njima izbacuje svake godine, imao sam 1 crvenu parcelu, kad su procijenili zaključili su da svu sve u zelenom i tako mi je došlo u izvješću, kontrola stoke mi je bila u jesen izvješće je došlo nedavno da je sve ok, sad su mi poslali kontrolu za zemlju, došao je dečko koji je sasvim ok, poslikao, i sam je rekao ubuduće je bolje prijavljivati DTS nego lucernu.. Jer sad namjerno šalju u 1mj da skidaju poticaj, jer se lucerna ne vidi.. Ja imam dosta lucerne, vidjeti ćemo što će gospoda iz kancelarije odlučiti.. Bogu u ruke.Pitaj ih kad dodu sutra dali te sustav izbacio za kontrolu jer ako si dobio ista sredstava a oni dolaze onda te netko lijepo prijavio ili si imao crvene parcele a nisi ih uslikao i dokazao uporabu niti si odustao od njih ..