Rata koja je inače išla u veljači isplaćena je u 12/23 - 90 % , još poravnanja 10 % . Tako kažu. A kad će se isplaćivati ekološka, M10 .... ovisno što ko ima... ?Ima itko kakvu info hoce li isplacivati sta u veljaci?
Ma neee, ja sam zaljubljenik u poljoprivredu i tradiciju a u mojim očima sve navedeno vodi nestanku tradicije i malog gospodarstva a za taj prokleti euro više da bi udovoljili tamo nekima koji su kravu vidili samo u slikovnici a pod čiji utjecaj su pali mnogi i još padaju dok se oni kod kojih je to krenulo već na veliko otipaju od tih nebuloza ali ovo je monolog za jednu od onih tema koje sam spomenuo gdje se puno napiše a malo toga kažeZnači ti si za izbjegavat
Zovite, pišite, pitajteMa šta ste ludi ima nas koji još čekamo osnovno a sve zelene parcele 🤢
Pa nije isto kao prošle godine novi ZPP, Strateški plan, nema zelenog plaćanja (70 % osnovnog prošlih godina koje se dobivalo automatizmom i koje je ukinuto), manja omotnica, druga vrijednost prava... itd. Netko će dobiti možda više, mnogi manje, a uvelike ovisi o prijavljenim eko shemama (koje zamjenjuju zeleno plaćanje ). Pa zašto su neredi u EU!Meni fali još pola iznosa od prošle godine pa nevidim da je 90 posto uplaćeno
Ma imam i eco scheme.Zovite, pišite, pitajte
Pa nije isto kao prošle godine novi ZPP, Strateški plan, nema zelenog plaćanja (70 % osnovnog prošlih godina koje se dobivalo automatizmom i koje je ukinuto), manja omotnica, druga vrijednost prava... itd. Netko će dobiti možda više, mnogi manje, a uvelike ovisi o prijavljenim eko shemama (koje zamjenjuju zeleno plaćanje ). Pa zašto su neredi u EU!