Ajd ne budalesaj. Legitimno je pravo pitati i imati pravo na poticaj dokle god je u funkciji.Sramota ste svi vi koji samo cekate jebene poticaje. Tko temelji poslovanje opg na temelju poticaja, tog opg i ne treba i ne doprinosi nicemu. Samo uzima u udio u poticaju, onima koji bi se sirili,povecali proizvodnji.
Od 2007 sam u sustavu poticaja, inikad nisam pitao koliko bu cega doslo i kad bude doslo.
Kad je silosjelo PVP za voće oko 130 eura po hektaru
Biti ce kada ce biti, a ovdje se dobiva poticaj i pljulje po tome... sami sebi pljuljete u usta. Poticaji su samo da se omogucava socijala u poljoprivredi. Pogledajte kako imaju slovenci i austrijanci. Po proizvodnji, a ne da se potice macer poljoprivreda. Svake godine sve vise i vise pad svinja,krava itd. I kaj se potice? Ak ti fali 3do5k €, to se lako nadje. Nabolje ta tema pod lock.Ajd ne budalesaj. Legitimno je pravo pitati i imati pravo na poticaj dokle god je u funkciji.
Poticu proizvodnju, energetiku, skole vrtice, aglomeracije- kak ti smeta boljitak i razvitak u RH, pogledaj peljeski most, most drava, zeljeznice, rafale, kaj ti mislis, da li ti pričaš glupost?Pa reci isto i poduzetnicima koji uzimaju poticaje i razne privilegije, reci isto i državi koja živi od EU fondova...
ponekad bolje šutiti nego gluposti pričati
View attachment 72615
Po cem si ti to zakljucio, jesi pregledao moje postove u zadnjih dvije godine? Da bi takve foskule pisao?Kolega mladenko je stranački vojnik, to je malo drugačiji um...
Bolje se primi odrzive poljoprivrede i radi i zaradi a poticaji kada dodju dodju. I kaj bus na cesi, samo budes onemogucio covjeka da ide na posao, djecu u skole i vrtice, zbogirati ces transport, svi drugi na gubitku radi tebe i tvojih poticaja.ma uzas sta rade od seljaka.. trebamo se svi sloziti i izaci na ceste i sve traziti da isplate il nema povlacenja sa cesta pa bi sve dali
Pa tako je, tu sam samo da pitam za poticaj, tome i služi ova tema a ne filozofima poput tebe. Što uostalom ti radiš ovdje?? Pa ako ćeš biti tako ljubazan, javi ako imaš provjerene informacije kad će kapnuti kakva dobra lovica. 🤣🤣Biti ce kada ce biti, a ovdje se dobiva poticaj i pljulje po tome... sami sebi pljuljete u usta. Poticaji su samo da se omogucava socijala u poljoprivredi. Pogledajte kako imaju slovenci i austrijanci. Po proizvodnji, a ne da se potice macer poljoprivreda. Svake godine sve vise i vise pad svinja,krava itd. I kaj se potice? Ak ti fali 3do5k €, to se lako nadje. Nabolje ta tema pod lock.
@nino19 ti si novi clan i ovdje si samo da pitas gdje je poticaj. Sta si dosao ovdje, odi si tam na kamenje
To je problem, obecanje ludo radovanje, pred izbore.Mladenko brate nabrijan si ajme,,,ajd ako saznaš kad je ostatak Gpp javi pusti sad Austrijance,Slovence itd....p.s ljudi pitaju kad će kad će jel tako im je obećano a ovi iz Apprrr-a kasne i to dobro al očito ti to nes da shvatiš!!!!!!
Ak npr. proizvodis zito, i ako prodas u dobro vrijeme, veca ti bude zarada od tih poticaja. Tu ce ti kapati lova, cudno da ti to jos nisi naucio.Pa tako je, tu sam samo da pitam za poticaj, tome i služi ova tema a ne filozofima poput tebe. Što uostalom ti radiš ovdje?? Pa ako ćeš biti tako ljubazan, javi ako imaš provjerene informacije kad će kapnuti kakva dobra lovica. 🤣🤣
Vidim da imaš viška vremena, ja nemam, odoh u štalu, a ti nastavi piskarati svoje gluposti.Ak npr. proizvodis zito, i ako prodas u dobro vrijeme, veca ti bude zarada od tih poticaja. Tu ce ti kapati lova, cudno da ti to jos nisi naucio.
Ili umjesto zita posije kamilicu.
Ili umjesto da daje mlijeko u dukat ili kuda vec, pocni raditi sireve i sl..i eto lovice, nije do krova ali da se lijepo zivjeti....
Od malcer poljoprivrede nista.