Eto vidis, ja sam dao otkaz jer mi idu manegari na onu stvar i sve bacam u poljoprivredu...Vidim da imaš viška vremena, ja nemam, odoh u štalu, a ti nastavi piskarati svoje gluposti.
Eto vidis, ja sam dao otkaz jer mi idu manegari na onu stvar i sve bacam u poljoprivredu...Vidim da imaš viška vremena, ja nemam, odoh u štalu, a ti nastavi piskarati svoje gluposti.
Kada ti je plaćenosjelo PVP za voće oko 130 eura po hektaru
E Mladenko, kao što ti je kolega naveo ne budalesaj..naš stočni fond i propada jer nemamo svi iste uvjete a ni potpore za rad kao druge zemlje EU... primjera radi nizozemski farmer za izvoz stajskog gnoja dobije 2000 eura po hektaru a mi cca 200, austrijska 220 eura osnovna potpora naša135 po hektaru čini mi se...nizozemska krava ako je na ispaši 350 eura Hrvatska krava 35- 40 eura ( u mojim postovima od prije imaš tablicu sa nizozemskim potporama).Biti ce kada ce biti, a ovdje se dobiva poticaj i pljulje po tome... sami sebi pljuljete u usta. Poticaji su samo da se omogucava socijala u poljoprivredi. Pogledajte kako imaju slovenci i austrijanci. Po proizvodnji, a ne da se potice macer poljoprivreda. Svake godine sve vise i vise pad svinja,krava itd. I kaj se potice? Ak ti fali 3do5k €, to se lako nadje. Nabolje ta tema pod lock.
@nino19 ti si novi clan i ovdje si samo da pitas gdje je poticaj. Sta si dosao ovdje, odi si tam na kamenje
Brate ostavi se ljudi i upita kad će što biti isplaceno uhvatio si se tog ko pijan plota,,,tu čitaš sve postove poruke šta već od kolege forumša,,,i moje su ovdje sve poruke vezane kad će što biti isplaceno,,,mislim ono ljudi su i ovako neurozni i sad dođeš ti kao samoodrživi i soliš pamet "samo pišete kad će poticaji",,,ok o tom samo pišemo ti nečitaj i dobro Bog ti dao sreće i uspjeha od mene i eto!!!!!Ajme , @newguy, kako ti budalasas. sad sam ti pogledao profil i imas 61 poruku tu na forumu i sve u ovoj temi. Prestrasno da si na ovom forumu i samo pratis kad budu poticaji. Na kog ja trosim vrijeme, strasno..... samo da bi dosao ovdje i gledao i kad ce sjesti... jez ba kad ce sjesti.
Pa ako te samo to zanima imas mailove od Apprrr pa samo nima pisi, evo da se ne mucis, saljem ti kontakt:
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Adresa: Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb
Centrala: tel: 01 6002-700
fax: 01 6002-851
info@apprrr.hr
Adresa elektroničke pošte za primanje pismena: pisarnica@apprrr.hr (za sve ostale upite molimo koristite info@apprrr.hr)
Isto je i kod mene,,,,stoga odustani baš tako a mladenku sve najbolje od srca i nikad on ne cekao kobogda ovako poticaje jeb.....kao mi!!!!!Sad već zagušujemo forum i skrećemo s teme, dobro znam kontakte agencije jer ispunjavam i zahtjeve i prijavljujem mjere samostalno. A što se tiče potpora, obrati se EU parlamentu i traži ukidanje istih na razini cijele EU.
Normalno da me kao i većinu poljoprivrednika zanima plan isplate , a da se agencija pridržava svojih rokova ne bi ovdje prosipali žuć jer većina nas je ukalkulirala potpore u svoj proračun i za sjetvu i nabavku mehanizacije, kupnju zemljišta... sumnjam da je bilo tko naručio novi auto za 01.05 jer će eto isplatiti potpore.
Inače, nisam ratar, stočar sam ( mljekar i tovljač ) , i to generacijski, još od pradjedova, nemam dana radnog staža nigdje osim u poljoprivredi, već 20 godina.
Tako da ako si mislio da sam malčer poljoprivrednik , gadno si se prevario.
Malčer koristim kad kupim šikare i pretvaram ih ponovno u obradivo tlo .
Ovime bih I zatvorio prepucavanje jer vidim da ovako možemo do sutra.
Ugodnu ti večer želim.
Ja sam zaključio iz tvog prvog posta da si htio reči da smo mi bitange koje čekaju gotove novce. Eto!Po cem si ti to zakljucio, jesi pregledao moje postove u zadnjih dvije godine? Da bi takve foskule pisao?
A opet, nemre to napisati onaj ko nema takvih iskustva u tim vodama...
Neznam cime se bavis niti me zanima, ono sta ja znam, kolka je otkupna cjena kuruze bila jasenas?? 100 eura..kolko kosta kombajniranje, sjetva, gnojivo, servis i popravak strojeva..od cega to pokriti, od 100 eura za tonu muke?? Kolko je ljudi pobralo kuruze u 7 i 8 mj.. sta se ici zaduzivati za novu sjetvu i sve ponovo?Sramota ste svi vi koji samo cekate jebene poticaje. Tko temelji poslovanje opg na temelju poticaja, tog opg i ne treba i ne doprinosi nicemu. Samo uzima u udio u poticaju, onima koji bi se sirili,povecali proizvodnji.
Od 2007 sam u sustavu poticaja, inikad nisam pitao koliko bu cega doslo i kad bude doslo.
Ne ta je zatvorena radi ugađanja lexAP-u,a da ja ovdje komentiram bilo bi brisanja i zatvaranja teme na xy vrijeme.Kome smeta, ima i politička tema.