nisamja
Dobro znana faca
- Tu od
- 15 Stu 2018
- Poruka
- 417
Upravo tako sam i ja napisao jer sam prije mj.dana u odjelu za ekološku dobio inf.da nemaju niti tablica za izračun a gdje su još administrativne provjere pa odobrenja i rekli su mi da eko a tako vjerovatno i eko sheme ne idu prije 6.mj,nadajmo se da tako neće biti a ako je onda će to prije biti 7.mj....Apsurd kako nemaju tablice a iste stoje u pravilniku...gospodo nema se loveAko se netko sjeća prije mjesec dana sam napisao da ekološka neće do 6mj., jer se love nema. Hoću li biti u pravu? Nadam se da neću...
Ostalo neću ni komentirati vezano za organizaciju i plan isplata, nema svrhe. Banda sebi sama štima kako im paše, a mi smo obične ovčine.. ugodan vikend.
Ne možemo se organizirati, da netko sutra dobije isplatu svega onog što čeka, on završava s tipkanjem po ovom forumu i ne dolazi na ovu stranicu do 11.mj kad kreće isplata avansa..Možemo nastaviti kukati ovako po forumu ili se organizirati i početi sami utjecati koliko potpora ćemo dobijati.
Ima nas dosta poljoprivrednika kad se posložimo mogli bi što god hoćemo.
Uglavnom meni je sve ovo dopizdilo...IDEMO SE ORGANIZIRATI.
cca 124 eur/ha mislim da im je plan, tj imaju izračun, ali šute. Prije nego 135 eur/ha. To je onih 10 % gore/dolje cca .Nažalost ne , većina ostalih ima 220 eura osnovno a naše će biti 135 mislim nakon ujednačavanja 😬
Imaju love, al su se upetljali u obrade, kontrole, a radi izbora pustili obavjest da će većina toga biti isplaćeno do 01.05. Donesu pravilnike, al ne znaju ni sami kako sprovesti sve te procedure s njihove strane, ali zato cijepe one koji pokušavaju raditi i shvatiti njihove Pravilnike.. Strpljen spašen.Ako se netko sjeća prije mjesec dana sam napisao da ekološka neće do 6mj., jer se love nema. Hoću li biti u pravu? Nadam se da neću...
Ostalo neću ni komentirati vezano za organizaciju i plan isplata, nema svrhe. Banda sebi sama štima kako im paše, a mi smo obične ovčine.. ugodan vikend.
Hahaha upravo tako,ali dobro ovaj forum i je za toNe možemo se organizirati, da netko sutra dobije isplatu svega onog što čeka, on završava s tipkanjem po ovom forumu i ne dolazi na ovu stranicu do 11.mj kad kreće isplata avansa..
Ja sam to vidio ,na već svu ovu papirologiju koju imam, još barem dupla papirologija. Nekada imam osjećaj da više papira ispunjujem nego što krava i konja uzgojim. Uredski seljak😂Da li vam se isplate prijavljivati ekosheme i sve te zajebancije?Ja to nisam prijavljivao uopće jer nisam vidio isplativosti.
Mi smo prvi put prijavili eko sheme, pa bumo vidli koliko se isplati. Bojim se da niš...Ratarstvo i krave dojilje .Ja imam čisto ratarstvo.Na fini način su nam srezali poticaje.
Kad budu tražili članarinu treba ih podsjetiti na obveze i pitati koga zastupaju tamo nek se i obrate za članarinuPošto se HPK spominje,evo napokon sam dobio odgovor od njih. Brinu se oni za okoliš,eto da nebi rekli, ali i dalje nisu odgovorili na moja pitanja 😂