• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
58
Nema veze s vezom,nema kontroli vide za '23 godinu. Pak bude za 2+ mjeseca dron kontrole za pasnjake/livade/oranice itd za 2024u godinu. Kao i prošle godine.
 

max23

Član
Tu od
22 Stu 2017
Poruka
89
Ne možemo se organizirati, da netko sutra dobije isplatu svega onog što čeka, on završava s tipkanjem po ovom forumu i ne dolazi na ovu stranicu do 11.mj kad kreće isplata avansa..
Vjerovatno si točno naveo stanje stvari, međutim nisu naši problemi samo u neisplati potpore na vrijeme.
Problemi su puno veći...kad bi se organizirali nebi trebali nikoga ništa moliti.
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,162
Kontrole su na terenu. Možda kontroliraju tko je kako glasao pa najprije isplaćuju svojima. Rekoh vam da će nas hebati još jače i žešće i nije trebalo dugo čekati da počnu. Rekla bi naša precednica:¨Izdrži narode¨.
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,162
Institucije rade svoj posao, kontrole na terenu.... takve i slične umotvorine sipaju da hebu stoku sitnog zuba. Tolušići, žalci i slični nemaju sa time problema što se tiče domaćih kontrolora. Oni su u opasnosti samo od europskog tužitelja i to je velika smetnja postojećem sustavu.
 

Travica

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
230
Gospodo dal ćemo se trgnut il ovako svaki dan da želučane tegobe imamo,,,,a ne kao što je neki dan jedan od kolega s foruma napisa kad nekom legnu novci nema ga na forumu,,,,ako ćemo se boriti za poljoprivredu ajmo,,,,sve sa napisa prije i spreman sam izdvojiti vrijeme za naći ovdje od nas iz cijele Hr najskolovanije i najpoštenije i krenut se borit za nas,,,,ako smo za ajmo se dogovorit ali 100 nas minimalno treba,,,i da najskolovanije i najbolji kadar izabrati i ajmo,,,,što da nas jebu više neke ruke po saboru a mi nemamo našu ruku gori,,,,ajmo sami za sebe,,,,al sam nemogu!!!!!!
 

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
638
Pare nisu problem. Para nema.
Trenutno se događa to da se globalističke ideje svaljuju na poljoprivrednike. Ne samo kod nas već i u cijelom svijetu. Tome služe poticaji, za kontrolu široke mase. Jer je sustav napravljen da se posluje sa nulom, a poticaj u većini slučaja ostaje kao zarada ili daljnje ulaganje. Govorim o ozbiljnoj proizvodnji, ne o hobby poljoprivredi.

 

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
144
Navodno čujem iz komiterta da će svima kojima kasne isplate potpora dobiti odgovarajuće kamate ,pa živi bili pa vidjeli
To je uvod u to da će ima se malo odužiti zakonska regulativa isplate poticaja, sa 30.06. na neodređeno... 🤣
 

Travica

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
230
Ovaj tjedan je ključan!!!!!!!

Pa da,,,,
Ostanimo na farmama i nemojmo terorizirati zaposlenike Apprrra pozivima kad će kad će,, da mogu sve administrativne kontrole odradit da nas mogu isplatiti,,,
Budimo odgovorni!!!!!
 

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,877
Tu agenciju treba ukinuti.
Dođem prijaviti poticaj,ispisati zemlju koju ne radim više,upisati koju sam dobio ugovor,i od 10 kancelarija (20ak referenata) u 6 se ne vrši upis i ispis zemlje(nigdje ne piše,tako su oni odlučili ),dođem.u jednu od ovih 4 u kojima se upisuje/ispisuje ,u 2 ne upisuju ni oni..tako da me dopalo da biram između dvije .
Odem u prvu,i prvo pitanje što ste čekali do danas(3.5), a upis se vrši do 15.5..
Reko,pa koliko ja znam do 15.5 se može upisati/ispisati,i nevidim problem.
I kaže gospođa,e ja vam sad nemam vremena.
Reko,nema problema,javit ću u Zagreb da vi nemate vremena,a ja moram imati vremena otići u štalu ujutro nahraniti životinje,počistiti,napojiti,oprat se nakon svega,sjest u auto i 5 sati čekat u redu,pa kada završim,u traktor,orat,tanjurat,sijat,pa opet u štalu..e ja za sve moram imati vremena.
Rekla je da će upisati,samo da ostavim papire,i da dođem nakon 1.6,da vidim da li je sve uredu po kulturama na novo upisanu zemlju.
 

DMaxim

Član
Tu od
9 Ožu 2020
Poruka
57
Eee da,baš tako
Baš me zanima jesu li druge agencije u članicama EU isplatile svojim poljoprivrednicima potpore
Možda bi bilo dobro poslati EU komisiji upit ili OLAF.u pa da oni dođu pitati šta je s tim,ipak su to većinom EU sredstva
Pare su od njih legle na račun agencije i ako ih tamo nema mislim da će ipak netko pitati nešto
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

newguy

Član
Tu od
12 Svi 2017
Poruka
94
Mislim da su se ogradili u vezi toga, s onim datumom koji ponavljaju kao papige... zakonski rok je 30.06 😬🫣
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh