• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
231
Upravo to i piše u dopisu, pročitaj. Njima ću poslati samo zato da znaju da nam je sve jasno.
Cilj je jedino da javnost zna šta se stvarno dešava
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,346
Svaka čast na dopisu, ali to je samo kap u moru na koju se nitko neće ni osvrnuti. Samo masovnost i sloga imaju izgleda da nešto promijene.
 

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
231
Istina, ali ja mislim da je ovo jedino što mogu učiniti trenutno. Barem ću dijeloti po fb da što više ljudi vidi, a možda slučajno i agroklub objavi nešto od toga...
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,346
Primam informacije o sudjelovanju ne e-savjetovanjima. Nekoliko puta sam se i uključio i odmah zaključio da sam samo uzalud potrošio svoje dragocjeno penzionersko vrijeme.
Sjetio sam se jedne priče koja govori kako je lagano slomiti jedan prutić, ali ako ih se poveže nekoliko u snop onda ih se ne može polomiti samo tako.
To znaju vladajući pa su i to e-savjetovanje postavili tako da se na njega javljaju pojedinci-prutići čije je mišljenje i prijedloge jako lako slomiti.
I onda se opet sjetim nesretne nam HPK koju je zakon odredio da nam bude na pomoći i da joj za to moramo plaćati godišnju članarinu. Onda si postavljam pitanje zbog čega ta ista HPK ne učestvuje na e-savjetovanjima u ime svih članova koji imaju obvezu plaćanja članarine. Zbog čega ta ista HPK ne prikupi mišljena svojih članova i to mišljene i stav ne zastupa prema vladi koja upravlja poljoprivredom?
Ma problem nije u HPK i vladi nego u nama koji nismo organizirani i jedinstveni u zastupanju svojih interesa.
Ugledajmo se na zastupnike manjina kako oni jako dobro znaju kako trgovati i rješavati svoje zahtjeve. Da li smo mi bedastiji od njih. Jesmo, ali tko nam je kriv?
 

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
365
Da li ste očekivali pojavljivanje ministra u Plodovima zemlje? Kaj nije trebalo malo izložiti,koji su im planovi ?
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,346
I ja bih volio čuti kakva su njegova dosadašnja životna iskustva vezana uz poljoprivredu.
 

mmpoljo

Član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
88
Iskustva su nebitna, i često čak i štetna.
Puno bitnije je _koga_ će slušati i koliko _ispravno_ će djelovati.
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,346
To me podsjeća na jednu staru, staru reklamu o uvođenju vodovoda u kuću.
Reklama je glasila:
Što znači imati vodovod u kući najbolje znaju oni koji ga nemaju.
 

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,618
Evo gdje idu poticaji. Eko nasadi oraha stari min 10 godina. Lokacija Snjegavic. Aj ovoj makar izmalcirano, a oni orasi izmedu okucana i novske nis ni izmalcirani. Mislim daj u igri oko 900 H. Vjerujem da dobar dio zna o kojoj je ekipi rjec
Messenger_creation_c355619f-8af2-466d-8c08-3e28dfc24182.jpeg Messenger_creation_04fb03ba-0bb3-42fc-b462-966631f2fcaa.jpeg
 

Veselko

Član
Tu od
16 Stu 2023
Poruka
56
Jad od agencije. Svi uvjek nadrkani kad nazoveš nedaj Bože da bi dali konkretan odgovor ko da smo mi mutavi svima isto na mail odg, pa znamo da ce u zakonskom roku to nam je jasno al ako pitam po MIBPG valjda se mogu udostojiti reć,tolko to tolko ono a ne ko loto, a kad kažu procijenjeni hektari uffff, pa mutavci zašto imamo agronet,trebaju u kvadrat znat nakon što se prijave poticaji kolko je čega prijavljeno,a oni kao iznenađeni u 5 mj. Pa šta ste radili cijelo prošlo ljeto do 15.11 je sve trebalo biti napravljeno,nebi da ručno računaju. Agronet je propast al bitno da se platio program koji nesluži svrsi očito. Tražiti Smjenu vrha APPRRR koja nezna raditi svoj posao i obaviti ga navrijeme.
 

seat

Aktivni član
Tu od
8 Ožu 2013
Poruka
933
Probaj nazvati na ovaj broj gospođa bila baš ljubazna i sve mi rekla.
016002774
Rekla je dani ovaj tjedan ili naj kasnije idući trebalo ići muk i ekološka. Ajd ako nazoveš pa podjeli sa nama ako saznaš šta preciznije.
 

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
256
Sad ja zvao zbog ekološke,,,nikakva još odobravanja ne idu 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
 

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
62
To više ništa nije normalno. Kako je moguće da 2 službenika pričaju 2 različite priče
 
Na vrh