Kolega,gospoda na 016002755 rekla da ide eko danas
Ekološka ili eko sheme ? Po starim mjerama ili i po novim?sjela ekološka. nadam se da je još nekome
ekološki uzgoj, M11Ekološka ili eko sheme ? Po starim mjerama ili i po novim?
eko shema il ekoloskuKolega dobio eko nešto malo,mi ništa
eko sheme su odobreneZa eko sheme u agenciji prica razlicito muskarac kaze da cu ici na odobravanje zenska ide isplata ovaj tjedan...🤦♂️
Karma je zajebana stvar...Evo gdje idu poticaji. Eko nasadi oraha stari min 10 godina. Lokacija Snjegavic. Aj ovoj makar izmalcirano, a oni orasi izmedu okucana i novske nis ni izmalcirani. Mislim daj u igri oko 900 H. Vjerujem da dobar dio zna o kojoj je ekipi rjec
View attachment 73208 View attachment 73209
Jesi siguran da su to proizvodaci oraha kak treba? Ko radi daj mu. Ko neradi uzmi mu. Nadalje ja ako sam vinogradar ne znaci da sam i vinar. Tak da ti te bajke o kojekakim omotnicama padaju u vodu. To je za odabranu ekipu.Karma je zajebana stvar...
Pa ne daješ ih ti da idu iz tvog džepa.
Ali misliš da voćarima oraha treba još skinut, a recimo tebi vinogradaru dat još više...
Jer njima netreba a tebi treba....prokleto razmišljaš Svizac...
Pa imate te jebene vinske omotnice kao nikad prije....i nek imate, nije mi žao ....a tebi je žal, patnja...
Nije korektno omalovažavati tuđi trud i muku, a Onaj Gore bude to sve poriktal...