• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

osijek2012

Novi član
Tu od
10 Tra 2024
Poruka
4
Hpk je mafijaska organizacija koja posluje u sklopu ministarstva poljoprivrede,koja na naredbu ministarstva izlazi sa nekim prijedlozima u odredenim trenutcima kada se planira pogodovati nekom velikom igracu pa onda to ministarstvo uvazava jer je eto hpk glas poljoprivrednika. Hpk je za malog poljoprivrednika reketarska kuca i parazit koji sisa i taj minimum od par eura. Hpk je sektaska organizacija koja stiti i cuva velike a malima se ruga,samo znaju poslati opomenu za clanarinu! Vlastitim neznanjem, nemarnoscu i nezainteresiranocu te ljude smo doveli na vlast. Ali na sljedecim izborima cu i ja povuci za rukav 200 ljudi na glasanje koliko je potrebno da se sjedne za njihov stol i pokusati svim snagama poslati te kamatare na đubrište gdje im je i mjesto!!
 

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
379
@luka ,najiskrenije - ne znam.Za sad je prijavljena ta mjera, ali ako isplate ne bude, odustat ćemo ,gotovo sigurno.
Taman smo dobili jedan malo veći ugovor o najmu i izgleda da ćemo ga na jesen - raskinuti . Pa nek Dabar obrađuje. Imamo mi svoje zemlje dosta.
 

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
379
Kolko uopće je po junetu? Mi ne tovimo junad,ali smo junicu zaklali u ovlaštenoj klaonici i ovaj iz HAPIH nam je rekel da imamo pravo na poticaj. Bila je jedna uplata od 50 e,nekad prije,u proljeće To je to?
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
379
Onda možda još dobim 50 e, taman za ove " bankarske usluge " koje nam cijepaju ko da milijuni teku kroz račun.
 

LIKA MM

Član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
71
Jučer je kolega zvao ,navodno da su obradili sve vezano za sve životinje i da će ovaj tjedan isplatiti 🤷‍♂️e sad koliko tu ima istine ,vidjet ćemo.
 

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
280
Nadam se da će barem za stočarstvo isplatiti puni iznos jer nemogu reći da djece na više pa se smanjio iznos jer i ptice na grani znaju da se stočni fond smanjio.
 

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
345
To je sad 2. uplata za raznolikost? Koliko po ha?
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh