• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

vigor

Član
Tu od
19 Svi 2017
Poruka
60
Ono što smo sumnjali, izgleda da će i biti tako 😬😬 ni minimalni dio neće biti isplaćen. Trebalo je ravnatelja pitati a tko je odlučivao o količini novca za svaku mjeru 😠 znate što je najveća fora? Pa oni imaju svu statistiku koliko je oranica, koliko je voćnjaka, koliko je livada i pašnjaka... pa kako si onda mogao na tako malo ograničiti omotnice a ukidaš komplet zeleno plaćanje ??? Gdje su onda novci iz zelenog plaćanja ??? ( dio mjera je već bio i u starom razdoblju )
Gdje su novci iz razlike TUG - a što je ukinut ? Gdje su novci od manjeg iznosa osnovnog ???? Narode: potpore nikad veće 🥳🥳🥳😂😂😂
Ispregovarali manju omotnicu nego za prethodno programsko razdoblje. Ali hvale se da nisu uspili još manje ispregovarati. Politika.

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
142
Odlično posloženo
Možemo prosvjedovati, a suho zlato nije više nadležno, samo novog ministra bacimo u bed!
Sad je kak je!

boskobuha25

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2017
Poruka
196
Upravo sam se čuo s BV i VM i kažu BB hitno mjenjaj profesiju pa tako da Ja odoh u pekare a vi kako hoćete ,vele da nije dobro niti će uskoro biti dobro ,a prosvjedi nisu ništa promjenili do sada niti će u budućnosti ...koliko smo jadni da nam ni vođa seljaka nema para da si stavi nove zube šta tu onda više da se očekuje .

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
578
Ja vidim prosvjede na vidiku, jer ovo ne bu bilo dobro...samo se narode požurite prije nego odu na praznike...
Jebajga. sad ide Europsko prvenstvo i more, kombajniranje repice, ječma,pšenice bjelice, ko će sad imat vremena prosvjedovat, još po ovoj vrućini.......Sad ćemo lijepo u naše apartmane, vikse, pa udri po pivu...

Upravo sam se čuo s BV i VM i kažu BB hitno mjenjaj profesiju pa tako da Ja odoh u pekare a vi kako hoćete ,vele da nije dobro niti će uskoro biti dobro ,a prosvjedi nisu ništa promjenili do sada niti će u budućnosti ...koliko smo jadni da nam ni vođa seljaka nema para da si stavi nove zube šta tu onda više da se očekuje .
Ništa druže BB, moramo se molit dragom Bogu, da se rodi novi Drug Tito, koji će ponovo pokrenut industrijalizaciju i razviti tešku industriju, a nakon toga uzdignuti seljaka poljoprivrednika među najbolje seljake najrazvijenijih belosvetskih kapitalističkih zemalja......Pa da uz naše teško zarađene apartmane na moru, vozamo i jahtice, a za poljoprivredne posle i Fendiće, a za u grad na čabu i Mercedese......Šta kažeš druže BB.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
578
Druže popiješ čarobni napitak i nema problema....sve može ak se hoće.....a ako treba i mrtvac prdne....
Samo druže oprezno s napitkom, taj se pije samo vikendom.....Radnim danima ni za živu glavu... :hahah:

Veselko

Član
Tu od
16 Stu 2023
Poruka
56
Sramota, uplatili kakti klima i okoliš neka sića sjela. Sramota za cjelu usranu vladu. Fuj kako mi se gade šupci,e moj narode jadna li nam majka u budućnosti kakvi nas vode. Uffff 🤮🤮🤮🤮

Najnoviji postovi

Na vrh