Ispregovarali manju omotnicu nego za prethodno programsko razdoblje. Ali hvale se da nisu uspili još manje ispregovarati. Politika.Ono što smo sumnjali, izgleda da će i biti tako 😬😬 ni minimalni dio neće biti isplaćen. Trebalo je ravnatelja pitati a tko je odlučivao o količini novca za svaku mjeru 😠 znate što je najveća fora? Pa oni imaju svu statistiku koliko je oranica, koliko je voćnjaka, koliko je livada i pašnjaka... pa kako si onda mogao na tako malo ograničiti omotnice a ukidaš komplet zeleno plaćanje ??? Gdje su onda novci iz zelenog plaćanja ??? ( dio mjera je već bio i u starom razdoblju )
Gdje su novci iz razlike TUG - a što je ukinut ? Gdje su novci od manjeg iznosa osnovnog ???? Narode: potpore nikad veće 🥳🥳🥳😂😂😂
Jebajga. sad ide Europsko prvenstvo i more, kombajniranje repice, ječma,pšenice bjelice, ko će sad imat vremena prosvjedovat, još po ovoj vrućini.......Sad ćemo lijepo u naše apartmane, vikse, pa udri po pivu...Ja vidim prosvjede na vidiku, jer ovo ne bu bilo dobro...samo se narode požurite prije nego odu na praznike...
Ništa druže BB, moramo se molit dragom Bogu, da se rodi novi Drug Tito, koji će ponovo pokrenut industrijalizaciju i razviti tešku industriju, a nakon toga uzdignuti seljaka poljoprivrednika među najbolje seljake najrazvijenijih belosvetskih kapitalističkih zemalja......Pa da uz naše teško zarađene apartmane na moru, vozamo i jahtice, a za poljoprivredne posle i Fendiće, a za u grad na čabu i Mercedese......Šta kažeš druže BB.Upravo sam se čuo s BV i VM i kažu BB hitno mjenjaj profesiju pa tako da Ja odoh u pekare a vi kako hoćete ,vele da nije dobro niti će uskoro biti dobro ,a prosvjedi nisu ništa promjenili do sada niti će u budućnosti ...koliko smo jadni da nam ni vođa seljaka nema para da si stavi nove zube šta tu onda više da se očekuje .
VažiiiiiTko prvi prebaci na stotu stranicu foruma, sutra dobije puni poticaj😝